Putere electrică pentru aplicații grele în construcții

MEq
By MEq iulie 5, 2023 18:37

Putere electrică pentru aplicații grele în construcții

Manipularea marfurilor în sectorul producției de materiale de construcții poate fi solicitantă. Aceste aplicații presupun mutarea unor încărcături grele de materiale mari, voluminoase și, uneori, cu formă neregulată, adesea pe teren neuniform, în aer liber, expus la diferite condiții meteo. Pentru aceste provocări, business-urile din industria construcțiilor au nevoie de stivuitoare fiabile, robuste și eficiente.

Odată cu seria J10-18XD, Hyster oferă un stivuitor electric ce poate face față celor mai dificile lucrări, oferind unele avantaje precum costuri mai mici de întreținere și productivitate mai mare.

Putere electrică pentru aplicații grele în construcțiiCu o capacitate de încărcare între 10 și 18 tone, stivuitoarele electrice Hyster sunt concepute pentru performanțe ridicate și emisii reduse. Acest lucru se datorează sistemului de propulsie electric, care elimină nevoia de combustibil diesel și reduce emisiile de gaze cu efect de seră. Acest lucru poate ajuta operatorii din construcții să respecte normele de mediu și să-și reducă amprenta de carbon.

Seria Hyster J10-18XD este o alternativă cu zero emisii la stivuitoarele cu motor diesel, fără a compromite performanța. Aceste stivuitoare au o putere de tracțiune, accelerație și manevrabilitate excepționale echivalente modelelor diesel. Ele pot lucra în medii exterioare dificile, la temperaturi coborâte și înalte. Fără emisii de noxe, aceste stivuitoare au, de asemenea, versatilitatea de a lucra în medii indoors, în depozite, magazine și zone de încărcare.

Bateriile litiu-ion sunt esențiale pentru a susține performanțele ridicate pe tot parcursul ciclului de încărcare, ceea ce înseamnă mai mult timp de funcționare, contribuind la economii mari de costuri. Acestea oferă, de obicei, un ciclu de viață mai lung decât bateriile cu electrolit (plumb-acid), contribuind la reducerea timpilor de imobilizare și la o productivitate mai mare în manipularea materialelor de construcții.
Bateriile litiu-ion de 350 de volți nu necesită întreținere, iar grupul motopropulsor electric are mai puține părți mobile, reducând uzura și costurile de reparație.

Seria Hyster J10-18XD este construită pentru a rezista în condițiile dure din depozitele de materiale de construcție. Stivuitoarele au un design robust al șasiului ce protejează componentele împotriva deteriorării și oferă stabilitate și durabilitate. Cabina operatorului are numeroase funcții ergonomice, menite să îmbunătățească productivitatea, având un design eficient, în stil cockpit, ce sporește confortul operatorului.

MEq
By MEq iulie 5, 2023 18:37