Caterpillar a lansat recent CAT Connect Productivity Services

MEq
By MEq mai 17, 2017 21:36

Caterpillar a lansat recent CAT Connect Productivity Services

În primăvara acestui an, la Conexpo-CON/AGG, Caterpillar a adăugat serviciile de productivitate în portofoliul său de tehnologii Cat Connect Services. Caterpillar împreună cu rețeaua sa de distribuitori furnizează de mulţi ani servicii tehnologice, inclusiv managementul echipamentelor și servicii de siguranță. Astfel, odată cu lansarea noilor servicii de productivitate (Productivity Services), Caterpillar și dealerii Cat îşi consolidează serviciile existente, ajutându-şi clienții să-şi eficientizeze operațiunile, să-şi controleze costurile și să-şi reducă riscurile.

Introducerea serviciilor de productivitate reprezintă o extensie a rolului de consilieri de încredere pe care Caterpillar și distribuitorii săi îl au pentru clienții lor din domeniul construcțiilor. Serviciile de productivitate includ șapte oferte-cheie.

Utilization Reporting permite managerilor să vadă performanțele echipamentelor. Serviciul organizează și prioritizează datele colectate de la utialj și le prezintă în formate care le permit clienților să răspundă la întrebări legate de performanța în timp – pe tura de lucru, ziua de lucru sau vizualizări ale întregii flote, arătând tendințele și tiparele (pattern-urile).

Geospatial Mapping executaă precis şi rapid harta sau planul topografic al şantierului. Dronele sau vehiculele aeriene fără pilot (UAV) capturează imagini de înaltă rezoluție ale șantierului. Acestea permit unui software specializat de analiză să măsoare productivitatea, putând fi utilizate pentru a evalua configurarea și proiectul şantierului.

Benchmark Assessments folosesc optim cunoştinţele comune din această industrie pentru a ajuta clienții să reuşească în activităţile pe care le întreprind. Experții din reţeaua de dealeri efectuează evaluări ale echipamentului clientului sau operațiunilor de şantier. Rezultatele sunt folosite pentru a stabili o bază de referință a măsurătorilor, care va fi utilizată pentru a aprecia viitoarele succese ale proiectului.

Operator Training promovează abilitățile ce maximizează producția. Activităţile de instruire a operatorilor îi ajută pe aceştia să mute în siguranță cantitatea maximă de material într-un interval minim de timp, reducând totodată uzura utilajului.

Site Efficiency Training îmbunătățește cunoștințele managerului de echipamente ale clientului, ajutându-l să înțeleagă cum să măsoare productivitatea și să identifice oportunitățile pentru o eficiență sporită.

Productivity Monitoring ajută la maximizarea productivității și a eficienței prin recomandări de şantier. Consultanții din reţeaua de dealeri se bazează pe date de utilizare, informații de şantier și experiență pentru a sfătui clienții cu privire la modul de maximizare a performanței echipamentelor și operatorilor pe un șantier.

Productivity Management – aceste servicii asigură obținerea de rezultate satisfăcătoare. Consultanții din reţeaua de distribuţie ajută clienții să-şi optimizeze proiectele de şantier, strategiile flotei și utilizarea echipamentelor pentru a atinge anumite obiective de productivitate.

Serviciile ce au la bază tehnologia activă duc la evoluţia şantierului. Prin amploarea cunoștințelor și accesul la datele din acest sector de industrie, Caterpillar și dealerii săi din întreaga lume se asigura că toţi clienții lor beneficiază la maximum de această tehnologie și oferă informații de încredere și recomandări, pentru a îmbunătăți şantierele şi marja de productivitate.

MEq
By MEq mai 17, 2017 21:36