Noua anvelopă Magna MA02+ pentru camioane articulate

MEq
By MEq august 23, 2018 12:54

Noua anvelopă Magna MA02+ pentru camioane articulate

Producătorul olandez Magna Tyres Group introduce noua anvelopă Magna MA02+. Anvelopele Magna sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor și costul redus per kilometru, iar Magna MA02+ nu face excepție. Aceasta a fost concepută pentru a optimiza productivitatea în mediile cele mai dure. Anvelopa este disponibilă în dimensiunea ce mai populară de 875/65R29 pentru operarea camioanelor articulate în condiții moderate și dificile.

Magna MA02+ a fost concepută pentru operarea camioanelor articulate în condiții de siguranță, eficiență și confort. Uzura extinsă a pneurilor este minimă datorită compusului superior și flancului protejat. Acestea garantează, de asemenea, o predispoziție mai mică a anvelopelor la tăieturi și perforări. O caracteristică suplimentară a anvelopelor Magna MA02+ este banda de rulare E3 cu autocurățare care asigură o aderență excepțională și stabilitate în cele mai solicitante terenuri, făcând anvelopa ideală pentru o gamă largă de scopuri industriale diferite.

Compusul special și flancul ranforsat asigură o protecție excelentă împotriva tăierii, perforării și uzurii.
– Designul benzii de rulare E3 cu autocurățare asigură o tracțiune excelentă și stabilitate pe cele mai dificile suprafețe.
– Construcție radială all-steel. Straturile de protecție îmbunătățite optimizează performanța încărcăturii și confortul operatorului.
– Noua tehnologie îmbunătățită a carcasei high-tech reduce acumularea de căldură în interiorul anvelopei.

MEq
By MEq august 23, 2018 12:54