Mai mare, mai puternic, mai rapid – noul excavator de talie mare CASE CX750D

MEq
By MEq septembrie 5, 2017 18:36

Mai mare, mai puternic, mai rapid – noul excavator de talie mare CASE CX750D

CASE Construction Equipment a lansat oficial noul CX750D, cel mai mare și mai puternic utilaj din gama sa de excavatoare, la SteinExpo 2017, în cea mai mare carieră de bazalt din Europa, în Germania, în perioada 30 august – 2 septembrie. CASE simplifică astfel gama de excavtoare grele cu noul model Stage IV / Tier 4 Final care vine să înlocuiască precedentele CX700B și CX800B.

Productivitate de top în clasa sa
Asemenea tuturor excavatoarelor din seria D, noul CX750D a fost conceput pentru a obține timpi de ciclu mai rapizi și pentru a maximiza productivitatea. O pompă hidraulică controlată electronic și supapele de comandă cu solenoid mai mari cresc capacitățile de ridicare și îmbunătățesc reacţia de răspuns. Sistemul hidraulic inteligent CASE (Intelligent Hydraulic System) și cele patru sisteme de control integrate obțin din partea utilajului maximum de putere hidraulică și impuls, rezultând o forță sporită și un consum eficient de combustibil.

Cu o putere de operare de 512 hp, modelul CX750D este disponibil în două configurații: standard, cu o forță de săpare de 335 kN (cu Power Boost), și pentru excavare în masă (mass excavation), cu o forță de săpare de 366 kN (cu Power Boost), și este echipat cu braț și balansier mai scurte, care permit forțe mai mari de rupere și posibilitatea utilizării de cupe mai mari, pentru o capacitate suplimentară.

Atât brațul și balansierul, cât și trenul de rulare sunt mai robuste pentru a permite o putere și o productivitate mai mari. De asemenea, cilindrii balansierului și ai cupei sunt mai mari pentru a îmbunătăți performanța. Utilajul poate fi folosit într-unul dintre cele trei moduri de operare – Automatic, Heavy si Speed Priority – asigurând utilizarea optimă și eficientă a puterii hidraulice și a motorului.

Disponibilitate maximă
Excavatorul CX750D se încadrează în standardul de emisii Tier 4 Final grație unei combinații inovatoare de tehnologii de reducere catalitică selectivă (SCR) și catalizator diesel de oxidare (DOC), care maximizează timpul de funcționare și performanțele – toate cu o întreținere minimă. Nu există filtru de particule diesel (DPF), nici regenerare DPF sau costuri de service asociate pe durata de viață, ceea ce garantează clienților un timp maxim de întreținere.

Structura ranforsată a utilajului, în special a trenului de rulare retractabil și a atașamentului frontal, asigură o fiabilitate maximă, chiar și în cele mai dificile și mai solicitante aplicații.
Noul CX750D a fost dezvoltat având în centru operatorul. Este extrem de fiabil și durabil, iar disponibilitatea de lucru este maximizată datorită unui număr de caracteristici noi. Întreținerea și accesul la componentele utilajului sunt acum mai ușoare datorită platformelor mai largi și noilor balustrade de siguranță. Toate filtrele sunt grupate în compartimentul pompei, pentru simplitate, iar un nou ventilator reversibil standard hidrostatic răspunde cerințelor reale de răcire și reduce absorbția de putere și întreținerea.

Confort și siguranță
Noul CX750D are o cabină îmbunătățită față de modelele anterioare din această clasă de dimensiuni și oferă o stație de lucru complet reglabilă, cu un nou scaun cu spătar înalt pentru confort optim și suport. Camerele standard cu vedere în spate și lateral afișează imaginile pe un monitor cu ecran lat de 7 inch. De asemenea, monitorul oferă operatorului acces în timp real la parametrii de performanță importanți, precum consumul de carburant, orele de funcționare și numeroase informații despre utilaj. Sistemul inovator CASE maximum view cu 3 camere video este opțional și îmbunătățește vizibilitatea și siguranța în jurul mașinii.

MEq
By MEq septembrie 5, 2017 18:36