Noile servicii la distanță Cat, pentru diagnosticarea rapidă a utilajului și îmbunătățirea eficienței șantierului

MEq
By MEq decembrie 10, 2018 21:53

Noile servicii la distanță Cat, pentru diagnosticarea rapidă a utilajului și îmbunătățirea eficienței șantierului

Caterpillar lansează o nouă suită de tehnologii Cat Connect care oferă diagnosticarea la distanță a utilajelor și actualizări de software, pentru a reduce timpii de inactivitate ai mașinii sau ai motorului și pentru a crește eficiența șantierului. Noile servicii la distanță Cat includ două oferte-cheie – Remote Troubleshoot și Remote Flash – ce valorifică datele telematice pentru a le permite distribuitorilor Cat să vizualizeze de la distanță utilajele clienților care operează la maximă producție și eficiență.

„Un utilaj sau un motor care nu lucrează, nu face bani pentru client, ceea ce înseamnă reducerea profitului companiei. Serviciile la distanță oferă o soluție pentru întreținerea mai eficientă a utilajelor”, spune Herwig Peschl, global marketing manager Caterpillar. „Clienții pot continua să-și folosească mașinile în timp ce dealer-ul analizează și diagnostichează de la birou un anume cod de eroare. În multe cazuri, dacă este necesară o reparație, distribuitorul poate trimite tehnicianul cu piesele și instrumentele adecvate pentru a repara mașina sau motorul din prima, economisind timp și bani.”

Remote Troubleshoot
Noua soluție Remote Troubleshoot (depanare la distanță) analizează date în timp real, astfel încât distribuitorul poate efectua teste de diagnoză asupra produsului conectat și poate identifica posibilele probleme. Acest lucru reduce durata de ședere a tehnicianului pe șantier și elimină perioada de inactivitate a utilajului în timpul diagnosticării. Mașina sau motorul continuă să-și facă treaba pe tot parcursul procesului, astfel încât productivitatea șantierului să nu fie afectată.

Odată identificată cauza codului de eroare sau a alarmei, distribuitorul poate rezolva problema de la distanță, economisind timp, bani și evitând interferența cu programul de producție al clientului. Dacă este necesară o reparație, tehnicienii dealerului sunt trimisi pe șantier cu informațiile, piesele, instrumentele și instrucțiunile corecte pentru a efectua reparația cât mai repede posibil și cât mai convenabil pentru client. Depanarea de la distanță îi ajută pe dealeri să rezolve problemele mai repede, cu un timp de nefuncționare mai mic pentru produs.

Remote Flash
Soluția Remote Flash se asigură că utilajul Cat lucrează cu cea mai recentă versiune de software încrporată, astfel încât produsele să ofere performanțe ridicate, eficiență maximă și perioade minime de întrerupere. Acest nou serviciu Cat permite actualizări de la distanță ale software-ului unui utilaj sau motor conectat, într-un moment convenabil pentru operare, fără necesitatea ca un tehnician de service să se deplaseze pe șantier.

Cu Remote Flash, clienții Cat primesc notificări de la distribuitorul lor Cat sau, în anumite cazuri, direct de la Caterpillar, atunci când este disponibilă o nouă actualizare de software pentru un anume utilaj. Apoi, mașinile sau motoarele pot fi actualizate direct pe șantier, fără a aștepta ca un tehnician să vină și să facă actualizarea. Astfel, actualizările de software sunt realizate cât mai convenabil pentru client.
Odată ce clientul primește notificarea fișierului flash pentru un produs vizat, utilizatorul autorizat pur și simplu confirmă că mașina sau motorul este gata să înceapă actualizarea, inițiază procesul și confirmă statusul post-actualizare.

În prezent, serviciul Cat Remote Troubleshoot este disponibil pe excavatoarele Next Gen, iar Cat Remote Flash este disponibil pe excavatoarele hidraulice 336F XE și Next Gen, pe autogrederele Seria M3, pe încărcătoarele frontale de talie medie seria L și M (de la modelele 950M la 972 XE), precum și pe 10 modele de motoare Oil & Gas. Noile Remote Troubleshoot și Remote Flash sunt disponibile pentru utilajele sau motoarele Cat cu un card PLE641 sau PLE742 încorporat și software telematic 2017B sau mai nou. Odată cu viitoarele actualizări, mai multe utilaje vor fi eligibile pentru oferetele Remote Services.
Pentru detalii despre noile Servicii Cat Remote, consultați distribuitorul oficial local.

MEq
By MEq decembrie 10, 2018 21:53