Hitachi a prezentat o premieră pentru industria construcțiilor

MEq
By MEq septembrie 7, 2017 23:09

Hitachi a prezentat o premieră pentru industria construcțiilor

Hitachi a dezvoltat o inovație de referință în industrie, ca parte a sistemului ConSite de monitorizare a flotei de la distanță. În premieră în industria construcțiilor, aceasta colectează date de la doi senzori unici care monitorizează non-stop calitatea motorului excavatorului și a uleiului hidraulic.

Creșterea disponibilității utilajului
Concepuți pentru a reduce costul total al proprietății, noii senzori de ulei vor crește experiențele clienților pe utilajele de construcții Hitachi. Creșterea disponibilității utilajelor și cerințele reduse de întreținere – care vor însemna economii de timp și bani pentru proprietarii utilajelor – reprezintă avantajele cheie ale acestei caracteristici inovatoare.

Zilnic, utilajul transmite date de la senzori către sistemul de monitorizare a flotei de la Hitachi. În cazul în care calitatea uleiului s-a deteriorat sau uleiul a fost contaminat, dealer-ul va fi anunțat prin e-mail sau SMS, putând lua măsurile necesare. De exemplu, poate fi prelevată o probă de ulei și apoi trimisă la un laborator. Din aceasta se generează o analiză completă, astfel încât să se identifice cauza exactă. Dealer-ul poate apoi să remedieze orice defecțiuni rapid și convenabil pe teren.

Costuri reduse de întreținere
Noii senzori de ulei vor reduce costurile de întreținere prin furnizarea unei estimări mai precise a momentului când este necesară schimbarea uleiului. Acest lucru este mai eficient decât un interval fix de schimbare a uleiului. Clienții Hitachi pot fi siguri de fiabilitatea și disponibilitatea maximă a utilajului lor Hitachi, datorită prevenirii timpilor neplanificați de nefunctionare.

„Suntem mândri să fim primul producător care oferă clienților noștri această tehnologie nouă”, spune Tom van Wijlandt, Manager Service Business Support la Hitachi Construction Machinery (Europe) NV. „Știm că fiabilitatea și disponibilitatea utilajelor sunt vitale pentru clienții noștri, iar noii senzori de ulei vor contribui la îmbunătățirea acestora. În combinatie cu sistemul ConSite, această inovație unică va continua să îmbunătățească experiența utilizatorilor Hitachi.

Senzorii de ulei sunt vor fi instalați pe excavatoarele de talie medie ZX210-6 și ZX350-6 începând cu noiembrie 2017, dar Hitachi îi va lansa și pe alte modele în viitorul apropiat. De asemenea, este disponibil un kit de instalare ulterioară la dealerii autorizați Hitachi pentru modelele generației anterioare ZX210-5 și ZX350-5.

MEq
By MEq septembrie 7, 2017 23:09