Noi săpătoare de şanţuri walk-behind Ditch Witch: seriile C şi CX

MEq
By MEq martie 10, 2016 13:01

Noi săpătoare de şanţuri walk-behind Ditch Witch: seriile C şi CX

Ditch Witch a lansat o nouă linie de săpătoare de şanţuri pietonale. Noile trenchere walk-behind au o capacitate de reacţie mai mare şi sunt mai manevrabile, dispunând de caracteristici exclusive de design.

Seria CX pe şenile este echipată cu noul sistem brevetat CX Track. Designul include o şenilă mai scurtă (cea stânga) şi una mai lungă (cea din dreapta), permițând astfel o tracțiune mai bună și o manevrabilitate superioară în spații înguste. La rândul său, Seria C de săpătoare de şanţuri pe roţi prezintă un design exclusiv al roţii spate, care oferă tracțiune echilibrată și stabilitate pentru creșterea producției.
„Prin seriile C și CX de săpătoare de şanţuri pietonale continuăm să oferim produse fiabile și uşor de folosit, care să maximizeze randamentul investițiilor”, a declarat Andrew Schuermann, manager de produs echipamente compacte Ditch Witch.
Noul design compact permite o vizibilitate mai bună a staţiei de lucru, crescând astfel productivitatea, iar comenzile ergonomice reproiectate cresc capacitatea de răspuns a maşinii. Operaţiunile de întreținere de rutină sunt simplificate prin accesul uşor la componentele maşinii, reducând timpii morți. Fără puncte de ungere zilnice – o altă caracteristică exclusivă Witch Ditch –, păstrarea utilajului gata de săpat necesită mai puține pregătiri.
Cele şase modele – C12, C14, C16, C16X, C24X şi C30X – sapă la adâncimi între 60 şi 122 cm. Noua linie utilizează sistemul de săpare Ditch Witch 35K sau noul sistem exclusiv OptiCut –, ambele special proiectate pentru trenchere Ditch Witch, pentru optimizarea producţiei şi a performanţelor de săpare.

MEq
By MEq martie 10, 2016 13:01