Noile serii IEC și IE de vibratoare interne pentru beton

MEq
By MEq septembrie 30, 2015 18:13

Noile serii IEC și IE de vibratoare interne pentru beton

Wacker Neuson prezintă noi echipamente pentru compactarea betonului, care se adaugă seriilor anterioare de vibratoare interne IRFU și IREN: modelele din seriile IEC și IE – cu și fără convertoare electronice integrate. Acestea combină eficiența puterii, robustețea și ușurința în utilizare cu un bun raport preț-performanță. Tot nouă este și seria HMS de sisteme modulare interne.

Odată cu seriile IEC și IE, Wacker Neuson oferă noi modele de vibratoare interne electrice de înaltă frecvență, în cele mai folosite clase de mărimi. Având trei diametre ale capului vibrator – de 38, 45 și 58 mm -, precum și un furtun de protecție lung de până la 10 m, operațiunile standard în construcții se pot finaliza ușor și rapid.
Wacker Neuson proiectează, dezvoltă și produce propriile motoare și pune accent pe cele mai înalte standarde de calitate. Capul de vibrare este rezistent la uzură, iar furtunul de protecție și cablul de alimentare sunt caracterizate printr-o rezistență ridicată la încovoiere. Astfel, Wacker Neuson oferă echipamente robuste, cu o durată lungă de viață. În caz de avarie, capul de vibrare poate fi înlocuit în totalitate, destul de ușor. Sunt, de asemenea, disponibile și versiuni de cap vibrator cu capac de cauciuc, care pot preveni deteriorarea cofrajului.
Un întrerupător termic de protecție la suprasarcină, precum și rulmenți cu bile oferă echipamentului o durată lungă de viață, chiar și în condiții dure de utilizare continuă. Versiunile cu mânere cresc, de asemenea, confortul de operare. Mecanismul integrat de protecție Bodyguard® (întrerupător de protecție a operatorului) de pe modelele IRFU asigură o protecție mai bună a operatorului împotriva oricăror probleme care apar la sursa de alimentare electrică. În caz de urgență, Bodyguard® oprește echipamentul în termen de trei milisecunde.
WN_image_IE_P01_700x466_99feea4014

MEq
By MEq septembrie 30, 2015 18:13