AEG PowerTools prezintă tehnologia 2.0/4.0 Lithium-Ion

MEq
By MEq iulie 9, 2015 22:34

AEG PowerTools prezintă tehnologia 2.0/4.0 Lithium-Ion

AEG PowerTools anunță a doua generație a tehnologiei fără fir PRO LITHIUM-ION. Revoluționara tehnologie a noii baterii este 100% compatibilă cu uneltele electrice AEG actuale și mai vechi.

Răspunzând cerințelor utilizatorilor pentru timpi de funcționare crescuți, durabilitate, ergonomie și usurință în utilizare, noul sistem PRO LITHIUM-ION oferă performanțe optime la toate nivelurile. Tehnologia PRO LITHIUM-ION va fi disponibilă în variantele de 4.0 AH și 2.0 AH pentru fiecare platformă de voltaj a bateriei. Timpii maximi de funcționare sunt oferiți de varianta 4.0 AH, iar pentru performanțe ușoare, bateria 2.0 AH. Cele două variante de baterii permit utilizatorului să aleagă între dimensiunea, greutatea și timpul de lucru, în funcție de aplicația aleasă.
Miezul beneficiază ale tehnologia PRO LITHIUM-ION, ce are la bază protecția triplă. Aceasta protejează celulele bateriei de 3 elemente-cheie; supraîncălzire, suprasarcină și supra- sau subîncărcare. Monitorizarea termică îi permite utilizatorului să vadă temperatura bateriei. De asemenea, electronica inteligentă a bateriei împiedică bateria să fie supra- sau subîncărcată, crescând performanța celulelor și durata lor de viață.

Bateria beneficiază de un design robust și compact al compartimentelor, pentru a rezista la utilizarea de șantier și la impacturi repetate. Un cadru de celule integrat le ține în siguranță în interiorul carcasei, pentru o protecție sporită împotriva vibrațiilor și căzăturilor.
Protecția bateriei este esențială în întregul sistem PRO LITHIUM-ION. Încărcătorul analizează temperatura și starea bateriei și începe încărcarea numai în condiții de siguranță, pentru a-i prelungi durata de viață. Indicatorii incluși semnalează procesele de încărcare, evaluările bateriei, orice defecte și temperatura, pentru a proteja performanța celulelor.

L1840RL1840R--Hero_1

MEq
By MEq iulie 9, 2015 22:34