Ciocanul demolator Hilti TE 1000-AVR, premiat cu aur

MEq
By MEq martie 10, 2015 21:39

Ciocanul demolator Hilti TE 1000-AVR, premiat cu aur

Produsele Hilti lansate recent au luat acasă un premiu de aur, precum și alte patru premii la ”iF Design Awards” 2015.

Ceremonia de prezentare a câștigătorilor iF Product Design Award 2015 a avut loc la Munchen, unde mai multe unelte noi Hilti au primit râvnitul premiu de design. Juriul internațional de experți a fost deosebit de impresionat de noua generație a ciocanului demolator Hilti TE 1000-AVR, pe care l-au premiat cu aur ca cel mai bun produs din categoria sa.
O caracteristică remarcabilă a versiunii revizuite a acestei unelte este HiDrive Technology, dezvoltată de Hilti, care oferă o performanță de demolare cu până la 50% mai mare; și face acest lucru cu cele mai mici valori ale vibrațiilor din clasa sa (5m/s2). Vibrațiile mai mici îi permit utilizatorului să lucreze o perioadă mai lungă de timp.
Juriul a evaluat produsele în funcție de design și de calitățile ergonomice, precum și de gradul de inovare, siguranță, funcționalitate și calitatea produselor. Competiția din acest an a atras circa 5000 de produse din mai bine de 50 de țări.
unnamed

Aplicații ale ciocanului demolator TE 1000-AVR
– Demolarea betonului și zidăriei, de la nivelul pardoselii până la nivelul șoldului;
– Lucrări corective de dăltuire cum ar fi ajustări la uși și ferestreț;
– Penetrări pentru țevi, conducte de ventilații și cabluri;
– Îndepărtarea betonului din jurul armăturilor pentru prelungirea stâlpilor;
– Aplicații speciale, cum ar fi îndepărtarea gresiei de pe podea, buciardări, compactarea pamântului și săpături în lut.

Ciocanul are performanțe excelente la spargeri datorită energiei de impact mari; formă simetrică cu un nou design al mânerului pentru o utilizare ușoară; motor SR fără perii și sistem de lubrifiere cu 3 camere pentru intervale între service mai mari; 2 trepte de reglare a energiei de impact pentru lucrări precise. Noul sistem de aspirare a prafului DRS-B colectează până la 95% din praful fin;

MEq
By MEq martie 10, 2015 21:39