Noile încărcătoare schip Titan de la Hyva sunt acum mai puternice

MEq
By MEq august 11, 2018 16:28

Noile încărcătoare schip Titan de la Hyva sunt acum mai puternice

Hyva lansează skiploaderele complet noi, reproiectate, având telecomenzi noi, sisteme de cântărire și brațe de ridicare cotite. Noua gamă de încărcătoare schip telescopice Titan e disponibilă acum cu capacități de ridicare de 12, 14 și 16 tone, pentru vehiculele cu o masă totală nominală de 16-22, 18-26, respectiv 26-32 tone.

Reproiectate de la zero, noile skiploadere Titan reduc costurile și cresc eficiența prin eliminarea timpilor de instalare datorită noilor kit-uri de montare QIK. Totodată, suportă sarcini utile mai mari datorită rezistenței ridicate a platformei din oțel cu greutate redusă; accelerează operațiunile datorită sistemului de ridicare rapidă Extra Extension Speed (EES); iar numărul deplasarilor este redus prin încărcarea mai multor containere.

Gama de accesorii opționale atașate include scări, cutii de scule, protecții și aripi, protecții pentru stopurile spate și pentru cabină. Funcționalitatea și performanțele sigure ale încărcătoarelor de containere Hyva sunt îmbunătățite și mai mult prin noul design al brațelor de ridicare, prin radiotelecomenzile intuitive și sisteme de cântărire încorporate.

Pe lângă puternicele brațe fixe de ridicare XL și brațele telescopice TAXL, noile brațe cotite TAZ oferă skiploader-ului Titan cea mai mare capacitate de ridicare și cea mai lungă deschidere telescopică de pe piață. Brațele de ridicare cotite îmbunătățesc manipularea sarcinilor în spații limitate. Designul cotit (o curbă special concepută la baza brațului) face ușoară ridicarea peste unele obstacole, garduri sau garduri vii, chiar dacă mașina (camionul) nu e perfect aliniată cu containerul.

Operarea în condiții de siguranță este îmbunătățită prin tehnologia Titan Radio Remote (TRR), care îi oferă operatorului o vizibilitate mai bună asupra mediului de lucru. Potențialele pericole pot fi evitate ușor, iar plasarea containerului e acum mult mai precisă. Oprirea de urgență din telecomandă crește siguranța operării. Capacitatea TRR (Titan Radio Remote) este extinsă și include sistemul de cântărire TWS (Titan Weighing System), care cântărește containerul și afișează automat rezultatul pe display-ul telecomenzii radio a skiploader-ului. Precizia este ≤ 1% din masa măsurată, iar indicația este per 100 kg. Nu are o greutate suplimentară și nu sunt necesare display-uri separate, întrucat sistemul de cântărire este integrat în TRR.

MEq
By MEq august 11, 2018 16:28