ALLU va expune la Intermat 2018 noi echipamente de transformare a materialelor

MEq
By MEq ianuarie 25, 2018 22:34

ALLU va expune la Intermat 2018 noi echipamente de transformare a materialelor

ALLU Group va expune la Intermat 2018 echipamente din gamele Transformer și Processor. Pe lângă acestea, compania finlandeză va prezenta și cele mai noi caracteristici ale echipamentelor și va lansa un nou produs interesant.

Standul ALLU va fi amplasat în zona de utilaje terasiere și pentru demolare și va permite companiei să prezinte vizitatorilor modul în care echipamentele sale sunt capabile să transforme lucrările în care sunt utilizate, oferind productivitate, eficiență și rentabilitate. Printre produsele expuse va fi o selecție de echipamente din seriile Processor și Transformer, precum și alte soluții orientate către clienți.

ALLU Processor și-a demonstrat calitățile în lucrări de construcții de drumuri, clădiri și diverse aplicații de procesare a solurilor contaminate. Atașamentul de mixare Processor permite companiilor să trateze și să acceseze rapid soluri cu capacitate portantă redusă pentru dezvoltarea lucrărilor de infrastructură. Metoda poate fi utilizată și pentru remedierea solurilor contaminate, tehnologia transformând constituenții periculoși într-o stare solidă, împiedicând astfel poluarea ca urmare a dizolvării în mediul înconjurător.
Pe lângă echipamentul de mai sus, ALLU va introduce în premieră o soluție two-way (bidirecțională), menită să maximizeze investiția clienților. Acesta va fi prezentat și supus demonstrațiilor, permițând vizitatorilor să vadă cum ALLU este mai mult decât un furnizor mondial de echipamente de top.

Soluția, indiferent de material
Seria ALLU Transformer cuprinde cupe de procesare atașabile la un utilaj purtător precum excavator / încărcător / tractor, folosite pentru sortarea, pulverizarea, aerarea, amestecul, separarea, concasarea, alimentarea și încărcarea de materiale. Astfel, materialul este transformat eficient în produse valorificabile.
Gama ALLU Transformer cuprinde seriile compacte DL & D, precum și seria mare M. Toate sunt concepute pentru a transforma modul în care firmele de construcții sunt capabile să-și îmbunătățească eficiența și profitabilitatea.

Printre aplicațiile și beneficiile seriei Transformes se numără:
Agricultură și lucrări de amenajări teritoriale. Soluri de suprafață, compost, deșeuri, sol rezidual – toate pot fi procesate pe șantier. Această soluție mobilă oferă versatilitate și flexibilitate chiar și în cele mai dificile medii.
Lucrări terasiere și de demolare. Cu Transformer, solul excavat și molozul nu vor mai trebui transportate și înlocuite cu pământ proaspăt. Astfel rezultă economii substanțiale în costurile de material și transport. În plus, lianții pot fi amestecați, dacă manipularea materialelor include cerințe suplimentare sau stabilizare.
Exploatări miniere, de cariere și agregate. Concasarea și încărcarea materiilor prime pot fi efectuate într-un singur ciclu. Procesul reduce necesitatea stocării materialelor în vrac și transportul suplimentar, cheltuielile fiind mai mici decât pentru stațiile mari de procesare staționare. Acest lucru accelerează transportul de la un amplasament la altul și, în unele cazuri, chiar elimină nevoia de energie electrică, asigurând astfel economii și flexibilitate suplimentare.

MEq
By MEq ianuarie 25, 2018 22:34