Kögel expune la IAA 2018 produse și soluții cu diferite beneficii pentru client

MEq
By MEq august 27, 2018 15:41

Kögel expune la IAA 2018 produse și soluții cu diferite beneficii pentru client

La a 67-a ediție a târgului pentru vehicule comerciale IAA din 20-27 septembrie, Kögel va își va prezenta portofoliul pentru sectorul de transport și industria de construcții, precum și gama extinsă de servicii. În conformitate cu motto-ul IAA din acest an „Driving tomorrow”, Kögel va expune remorci și inovații care vor face transportul de mâine mai sigur, mai simplu și mai ecologic.

Produsele și soluțiile Kögel care se vor regăsi la IAA Commercial Vehicles 2018 sunt perfect adaptate nevoilor industriei și se asigură că până și unitățile remorcate contribuie la eficientizarea transportului:
– flexibila și robusta Kögel Cargo din generația NOVUM, cântărind doar 5.920 kg în versiunea sa de bază;
– Kögel Lightplus Coil din generația NOVUM, pentru transportul rolelor din oțel și tablă și al bobinelor, cu o sarcină utilă mai mare cu până la 410 kg față de modelul anterior;
– modelul ușor și de mare volum Kögel Mega din generația NOVUM, ce cântărește doar 6.130 kg în versiunea sa de bază;
– modelul optimizat Kögel Cool – PurFerro optimizat pentru o manevrare mai simplă în utilizarea zilnică;
– modelul ușor pentru transport Kögel Box Light cu o sarcină utilă mai mare cu până la 730 kg față de Kögel Box;
– șasiul de container Kögel Port 45 Triplex ușor și flexibil, cântărind doar 4.550 kg, cu extensie față, centru și spate;
– remorca basculabilă Kögel cu un amestec inteligent de oțel și aluminiu și cu o sarcină utilă mai mare cu până la 430 kg față de una cu un corp din oțel.

Vor mai fi expuse: remorca pentru autocamioane Kögel Lightplus; Kögel Strong & Go; Kögel FastFix, pentru asigurarea rapidă și ușoară a încărcăturii; Kögel EasyFix, pentru securizarea rapidă și ușoară a acoperișului culisant când este deschis.
„Scopul nostru final, la fel ca și cel al clienților noștri, sunt remorcile și soluțiile cu valoare adăugată”, spune Petra Adrianowytsch, Managing Director la Kögel GmbH & Co. KG. „Odată cu produsele expuse la IAA Commercial Vehicles, precum generația de remorci NOVUM și noul echipament individual, vom atinge acest obiectiv și chiar mai mult”.

MEq
By MEq august 27, 2018 15:41