Stivuitoare conectate inteligent – un nou standard Konecranes

MEq
By MEq iunie 19, 2023 16:39

Stivuitoare conectate inteligent – un nou standard Konecranes

Soluția telematică TRUCONNECT este acum o funcție standard pe toate stivuitoarele Konecranes. Aceasta permite utilizatorilor să monitorizeze flota în timp real și să obțină informații despre performanța echipamentelor prin portalul pentru clienți yourKONECRANES.com. Acest portal este acum hub-ul de acces pentru serviciile Konecranes, unde este disponibilă și documentația produsului.

Stivuitoare conectate inteligent – un nou standard KonecranesMonitorizarea la distanță prin TRUCONNECT este un real succes, oferind managerilor de operațiuni posibilitatea de a urmări cu ușurință starea și utilizarea utilajelor aproape în timp real, astfel încât să poată optimiza productivitatea și întreținerea. Cerută de clienți, această funcție este acum standard: hardware-ul TRUCONNECT Basic vine ca standard pe toate stivuitoarele noi din aprilie 2022. Pachetul de bază cu serviciile TRUCONNECTEssentials permite monitorizarea flotei și obținerea unei imagini de ansamblu asupra utilizării (alerte de siguranță, ore de funcționare, consum de combustibil, nivelul rezervorului, starea de încărcare a bateriei).

Serviciile premium, cum ar fi întreținerea în funcție de condițiile de lucru, monitorizarea alertelor și diagnosticarea, WorkZone (pentru geofencing), statisticile de operare și utilizare etc. sunt disponibile contra unui abonament, care poate fi activat și gestionat online. Totodată, sunt disponibile și servicii suplimentare precum Container Gross Mass Verification (SOLAS).

La nevoie, clienții pot face upgrade la TRUCONNECT Premium sau Premium+ adăugând utilajului senzori inteligenți suplimentari, pentru o monitorizare și mai avansată. De exemplu, cu TRUCONNECT Premium+ utilizatorii pot monitoriza șocurile, presiunea în anvelope și uzura uleiului hidraulic, în termeni de calitate și temperatură.

Stivuitoare conectate inteligent – un nou standard Konecranes„TRUCONNECT face mult mai ușoare monitorizarea, analiza, înțelegerea și optimizarea performanțelor flotei”, spune Bertrand Marion, Director, Business Development, IT & Digitalization la Konecranes Lift Trucks. „Cu toate datele ușor de accesat online prin portalul pentru clienți yourKONECRANES.com, aceștia pot crește siguranța, sustenabilitatea și eficiența operațională.”

Mai mult, pe yourKONECRANES.com este disponibilă toată documentația actualizată a stivuitoarelor, inclusiv toate manualele de operare și întreținere, (rezumate tehnice pentru referință rapidă) și manuale de piese, ca parte a pachetului Essentials.

Avantajul este de a accesa toată documentația dintr-un singur loc (convenabil, centralizat), astfel încât să fie întotdeauna ușor de găsit. Această soluție facilitează, de asemenea, actualizările documentației, deoarece Konecranes îmbunătățește continuu tehnologia produsului și modernizează piesele. În plus, manualele de piese pentru stivuitoare sunt conectate la magazinul online Konecranes Lift Trucks, astfel încât clienții să poată accesa eCatalogue pentru fiecare modele de stivuitor, pentru a identifica cu ușurință piesele necesare pentru întreținere.

MEq
By MEq iunie 19, 2023 16:39