Noi generatoare extind gama Stationary de la Himoinsa

MEq
By MEq septembrie 27, 2022 23:50

Noi generatoare extind gama Stationary de la Himoinsa

Noile generatoare HSF95, HSF110 și HSF140 sunt acum disponibile. Această extindere a gamei de produse include, de asemenea, versiuni monofazate ale modelelor cu carcasă închisă HS40 (grupuri electrogene de la 60 la 85 kVA), completând astfel gama HS-Stationary de la Himoinsa. Posibilitatea adăugării de generatoare cu puteri mai mari la o dată ulterioară nu e exclusă.

Gama HS-Stationary, care până acum a constat din grupuri electrogene de la 10 la 90 kVA, include acum modele noi de până la 136 kVA. Această extensie a gamei cuprinde modelele cu carcasă HS50, precum și versiuni monofazate ale generatoarelor cu carcasă HS40. În același timp, echipa de cercetare și dezvoltare a Himoinsa continuă să lucreze la dezvoltarea de noi generatoare care să permită extinderea gamei Stationary la puteri mai mari.

De când a fost lansată pentru prima dată pe piață gama HS-Stationary, la sfârșitul lui 2020, numeroase proiecte au solicitat aceste grupuri electrogene pentru aplicații staționare. Prin urmare, Himoinsa a lucrat la extinderea plajei de puteri a acestei linii de produse pentru a satisface cerințele diferitelor sectoare din piață, cum ar fi cele industriale, rezidențiale și comerciale.

Aceste noi modele extind portofoliul de produse la 50 și 60Hz, în versiuni monofazate și trifazate. Designul lor modular și versatil a făcut din gama Stationary unul dintre cele mai competitive produse de pe piață. Până în prezent, gama HS dispune de cinci dimensiuni diferite de carcasă, concepute pentru a găzdui diferitele modele, fie cu motor Yanmar, fie cu motor FPT, în funcție de putere.

Ușor de instalat și întreținut
Gama HS a fost concepută pentru a garanta instalarea ușoară a grupurilor electrogene. De aceea încorporează puncte de ancorare pentru instalarea inelelor de ridicare standardizate. Dispune, de asemenea, de un kit de extracție care facilitează manipularea grupului electrogen în timpul verificărilor, lucrărilor de întreținere sau instalării diferitelor rezervoare de combustibil, fără a fi nevoie de o macara industrială (pod rulant). Kit-urile de ridicare și extracție sunt opționale, la fel și patinele de ridicare pentru stivuitoare.

Noul design include uși complet detașabile pentru un acces complet la interiorul generatorului (pentru întreținere și curățarea componentelor interne); în același timp, acest lucru face posibilă reducerea spațiului necesar în timpul procesului de instalare, atunci când grupul electrogen se află în interiorul unei încăperi și/sau al unei clădiri.

Funcționalitate: conexiuni rapide
Grupurile electrogene HS încorporează două intrări de cablu de distribuție care asigură o conexiune și o operare ușoară; o intrare frontală inferioară care reduce amprenta la sol a grupului electrogen și o intrare laterală inferioară alternativă, pentru a facilita conexiunile în conformitate cu specificațiile și condițiile fiecărei instalări. Ambele includ un capac de protecție din aluminiu, ce previne pătrunderea ploii, vântului, zăpezii etc.

MEq
By MEq septembrie 27, 2022 23:50