Toyota a lansat noul stivuitor electric de 24 volți Traigo24

MEq
By MEq iulie 19, 2022 20:56

Toyota a lansat noul stivuitor electric de 24 volți Traigo24

Story Highlights

  • Toyota Material Handling
  • Toyota Traigo24
  • stivuitor electric cu 3 roti
  • logistics
  • 3-wheel electric forklift truck
  • Traigo24 electric forklift

Related Articles

Toyota Material Handling Europe a introdus noul stivuitor electric cu 3 roti, Traigo24, proiectat pentru operațiuni simple în spatii înguste. Modelele variază de la 1 la 1,5 t și sunt disponibile cu baterii Litiu-ion, eficiente din punct de vedere energetic și ergonomice, pentru o productivitate mai mare.

Noua gama electrica Toyota Traigo24 oferă modele cu capacitați de 1, de 1,25 și de 1,5 t, cu înălțimi de ridicare de pana la 6,5 metri. Acest stivuitor compact, cu 3 roți ușor de condus, permite operațiuni sigure și eficiente în spatii înguste sau zone aglomerate. O gamă largă de aplicații ușoare pana la medii pot fi gestionate de acest stivuitor. Dimensiunea și flexibilitatea îl fac ideal pentru fabrici, depozite și magazine, fără a compromite siguranța, fiabilitate sau confortul.

„In prezent, exista o cerere puternică pentru stivuitoare electrice CB, cu multe cerințe diferite din partea clienților noștri, în funcție de încărcăturile manipulate, mediul de lucru si soluțiile energetice potrivite. Fie ca este vorba despre recentele noastre stivuitoare Traigo80 sau noile noastre modele Traigo24, suntem capabili să răspundem oricărei nevoi”, a spus Jose Maria Gener, Vicepreședinte Vânzări si Marketing la Toyota Material Handling Europe.

Compact și manevrabil
Designul compact al șasiului acestui nou stivuitor electric de 24 de volți îl face ideal în spații restrânse. Foarte manevrabil, este perfect pentru a stivui încărcăturile pe culoare înguste, chiar și cu modelul de 1,5 t care are un nou șasiu mai scurt. Toyota Traigo24 oferă o combinație de agilitate, ușurință în utilizare și eficiență pentru o manevrare simplă, ocazionala.

În ciuda caracterului compact al lui Traigo24, operatorul se simte confortabil datorita numeroaselor caracteristici ergonomice, combinate pentru a îmbunătăți mediul de lucru și productivitatea: display-ul integrat oferă informații operaționale la îndemână, cum ar fi înălțimea de ridicare, greutatea încărcăturii și poziția catargului. De asemenea, tabloul de bord inferior reproiectat ajută la creșterea eficienței, oferind o vizibilitate excelentă înainte. Pe lângă aceasta, a fost prevăzut mai mult spațiu pentru picioarele operatorului, cu o nouă dispunere a pedalei și o coloană de direcție cu memorie de poziție. Toate caracteristicile de mai sus contribuie la îmbunătățirea productivității, eficientei și siguranței la locul de muncă.

Putere eficientă energetic
Gama electrică de 24 de volți este disponibilă cu baterii litiu-ion, precum și cu baterii plumb-acid. Conceptul bateriilor Li-Ion marca Toyota permite clienților să calculeze combinația optimă de baterie și încărcător pentru a se potrivi modelelor de lucru, ținând cont de timpii de funcționare și de pauzele programate în timpul schimbului normal de lucru, chiar și pentru aceste stivuitoare electrice, utilizate în principal ocazional.

Pe lângă faptul că poate funcționa în interior și, ocazional, în exterior, Traigo24 oferă diferite opțiuni de cabină, cum ar fi cabină din pânză, cabină fără uși sau parbriz față și acoperiș, garantând confort și eficiență optime pentru operator.

Siguranța, pe primul loc
Toyota Traigo24 va fi disponibil ca smart trucks (echipament inteligent conectat), permițând clienților să-și monitorizeze și să-și îmbunătățească operațiunile în ceea ce privește siguranța, productivitatea și eficiența costurilor. Unele caracteristici care sunt disponibile cu sistemul de management al flotei I_Site sunt: Codul PIN/Smart Access, care autorizează doar operatorii cu un cod PIN sau Smart card, ambele integrate în tabloul de bord de lângă afișaj; Verificarea pre-operațională, permițând operatorilor să pornească stivuitorul numai după ce au răspuns la o serie de întrebări care se asigură că stivuitorul este fiabil și sigur de utilizat.

Toate stivuitoarele electrice Traigo24 sunt echipate standard cu Sistemul unic de stabilitate activă (SAS) Toyota, care asigură o stabilitate excelentă a stivuitorului prin protejarea operatorului și a încărcăturii. SAS oferă tehnologie avansată, sporind siguranța și îmbunătățirea productivității.

Operațiuni și mai bune
Acest nou model de 24 de volți oferă, de asemenea, o gamă de opțiuni pentru a spori productivitatea și eficiența în operațiunile de manipulare a mărfurilor. Două noi catarge au fost adăugate noului model Traigo24, catargele FV și FSV, ambele crescând vizibilitatea pe vârfurile furcii, pentru o productivitate sporită, dar și permițând manevrarea sub tavane joase.

MEq
By MEq iulie 19, 2022 20:56