Noi standarde de productivitate cu seria G de utilaje forestiere John Deere

MEq
By MEq octombrie 3, 2016 16:16

Noi standarde de productivitate cu seria G de utilaje forestiere John Deere

Prin stabilirea unui nou standard în industrie, utilajele John Deere 3154/3156G și 3754/3756G asigură operatorilor productivitate mai mare, durabilitate și fiabilitate. De la încărcarea la prelucrarea buştenilor mari, seria G îşi demonstrează eficiența în exploatarea lemnului. Ca parte a introducerii seriei G, John Deere va folosi pentru încărcătoarele pe șenile denumirea 56, în vreme ce excavatoarele forestiere vor continua să utilizeze indicele 54.

Cea mai notabilă îmbunătăţire de pe utilajele seriei G este cabina complet reproiectată, ce include caracteristici care sporesc confortul operatorului. Cabina cu intrare laterală și cea cu intrare din spate sunt mai spațioase decât cele de pe modelele precedente și includ caracteristici care ajută la reducerea oboselii operatorului, precum fereastre cu o claritate excelentă, comenzi ergonomice și o izolare mai bună, pentru a stimula productivitatea pe parcursul zilelor lungi de lucru.

Modelele 3154G şi 3754G dispun de intrare laterală în cabină, în timp ce la modelele 3156G şi 3756G accesul în cabină se face prin uşa amplasată în spatele cabinei. Aceste cabine înălţate au ferestre care se prelungesc până în zona picioarelor operatorului, pentru o vedere mai bună aspura şenilelor, sporind astfel manevrabilitatea în terenuri dificile. De asemenea, noile opţiuni de lumini cu led disponibile pe toate modelele asigură o iluminare clară a zonei de lucru.

În afara cabinelor reproiectate, noile utilaje din seria G găzduiesc numeroase caracteristici care să îmbunătăţească performanţele şi timpii de lucru. Modelele 3154G şi 3156G dispun de o pompă hidraulică şi de un pachet de răcire hidraulic mai mari, împreună cu un motor de 9.0 litri ce crește performanţele maşinilor.

Îmbunătăţiri semnificative sunt şi la nivelul trenului de rulare, ce include role mai mari şi un cadru mai lung al şenilelor, pentru modelele 3754G şi 3756G. Aceste îmbunătăţiri asigură tracţiune mai mare, stabilitate mai bună, crescând capacitatea de ridicare şi extinzând durata de viaţă a rolelor şi a șenilelor. În plus, modelele 3756G sunt echipate cu instalaţie hidraulică ce suportă capuri procesoare Waratah – opţiune instalată din fabrică.

Utilajele seriei G presupun operaţiuni de service simplificate, având cu 30% mai punține componente electrice, ceea ce înseamnă o reducere a timpilor de nefuncţionare legaţi de aceste probleme. Utilajele dispun de un sistem de răcire mai mare, cu ventilatoare reversibile ce cresc debitul de aer şi scad temeratura de funcţionare hidraulică. Toate acestea, împreună cu sistemul de monitorizare şi diagnosticare de la distanţă a maşinii JDLink, ajută la menţinerea utilajelor la niveluri ridicate de performanţă.

MEq
By MEq octombrie 3, 2016 16:16