Motoarele FPT Industrial propulsează noile excavatoare pe șenile E-Seris de la Case CE

MEq
By MEq martie 26, 2022 20:20

Motoarele FPT Industrial propulsează noile excavatoare pe șenile E-Seris de la Case CE

Story Highlights

  • FPT Industrial
  • motoare FPT Industrial
  • NEF N45
  • NEF N67
  • Case CE
  • Seria E de la Case Construction Equipment
  • Stage V

Related Articles

FPT Industrial își consolidează poziția solidă în sectorul utilajelor de construcții, noile excavatoare pe șenile Seria E de la Case Construction Equipment fiind echipate cu motoare NEF Stage V.

Cu o istorie de 180 de ani în domeniul utilajelor terasiere, Case și-a prezentat recent noile excavatoare pe șenile „Seria E” – unde „E” înseamnă „Excelență” – cu modele de 13 la 30 t: CX130E, CX160E, CX180E , CX210E, CX240E, CX250E, CX300E. Toate oferă cele mai bune avantaje din clasă, oferind clienților un control mai mare, fiabilitate, confort pentru operator, eficiență, productivitate și costuri totale de proprietate (TCO) mai scăzute. Iar sub capota tuturor acestor noi excavatoare sunt motoare NEF de la FPT Industrial.

Alegerea motoarelor FPT Industrial NEF va garanta un răspuns îmbunătățit, asigurând o fiabilitate ridicată si răspunzând nevoilor exigente din aceste aplicații specifice. Cu E-Series, Case își completează oferta Stage V, confirmând parteneriatul puternic cu FPT Industrial.

Noua serie E încorporează motoare Stage V mai puternice și mai eficiente, cu o cilindree mai mare, îndeplinind cerințele stricte de emisii. Excavatoarele de 13-18 t sunt echipate cu motorul N45 de 4,5 litri din renumita serie NEF, în timp ce motorul N67 (versiunea de 6,7 litri, 6 cilindri) porpulsează modelele de 21-30 t.

Motoarele NEF de pe noua Serie E de la Case asigură o eficiență optimă a combustiei datorită arhitecturii lor fără EGR, în timp ce sistemul de post-tratare HI-eSCR2 (brevetat de FPT) are costuri de funcționare scăzute – acest sistem nu necesita curățarea sau înlocuirea pieselor pe parcursul ciclului său de viață. Filtrele de mare capacitate cu senzor anti-colmatare oferă cele mai bune intervale de service din clasă, de până la 1.000 de ore, o îmbunătățire remarcabilă față de soluțiile anterioare.

Odată cu alegerea gamei NEF, tot mai multe utilaje Case CE sunt furnizate cu motoare FPT. Acest lucru oferă avantaje în domeniu, pentru un management simplificat al șantierelor. Pentru a permite utilizarea combustibililor regenerabili, motoarele NEF Stage V montate pe toate modelele din Seria E sunt compatibile cu combustibilii conformi EN15940, precum tot mai popularele HVO (uleiuri vegetale hidrogenate).

Proiectată pentru cele mai solicitante aplicații cu utilaje de construcții, seria NEF este cel mai bun exemplu al excelenței tehnologice a FPT Industrial. Din 2001, peste 2 milioane de motoare au fost fabricate pentru o gamă extinsă de aplicații: utilaje pentru construcții, agricultură, rutiere, maritime și de generarea de energie.

Oferta FPT Industrial pentru sectorul terasier include game de motoare cu puteri între 40 si 670 kW și cilindree între 2,8 si 20 litri. Ele pot fi instalate pe excavatoare, încărcătoare cu roți, miniîncărcătoare, autogredere, buldozere, stivuitoare și macarale. Cu performanțe de top în clasa lor în ceea ce privește puterea, cuplul, eficiența consumului și fiabilitatea, seria NEF se remarcă prin flexibilitate, cu 4 (N45) și 6 (N67) cilindri, precum și o gamă largă de opțiuni de personalizare.

Atât motoarele NEF, cât și sistemul HI-eSCR2 (pentru conformitatea cu Stage V) sunt oferite într-un pachet compact și ușor, ce facilitează instalarea pe vehicule, cu o gamă extinsă de configurații de post-tratare pentru soluții personalizate.

MEq
By MEq martie 26, 2022 20:20