Transpaleții electrici cu platformă Cat cresc încrederea operatorului și productivitatea

MEq
By MEq octombrie 30, 2023 22:24

Transpaleții electrici cu platformă Cat cresc încrederea operatorului și productivitatea

Story Highlights

  • Cat Lift Trucks
  • transpaleti electrici cu platforma
  • Cat platform stackers

Related Articles

Noua gamă heavy-duty de transpaleți cu platformă de la Cat Lift Trucks oferă operatorilor un sentiment liniștitor de echilibru, control receptiv și putere. De la prima utilizare, se simt perfect. Iar acest sentiment de încredere este același de fiecare dată. Aceste calități ce inspiră încredere, precum și structura scurtă, îngustă și ușoară a echipamentului, împreună cu performanța puternică și rapidă, permit un randament ridicat.

Transpaleții electrici cu platformă Cat NSV12-16N3(I) și NSF12-16N3(I)(R)(S) sunt ideali în aplicații multi-rol de mare intensitate, în fabrici și depozite. Aceștia pol lucra (stivui) până la înălțimi de 5,4 m, dar pot fi folosiți și pentru transportul și ridicarea comenzilor.

Transpaleții electrici cu platformă Cat cresc încrederea operatorului și productivitateaDesign centrat pe operator
Designul lor centrat pe operator pune are la bază un șasiu extrem de stabil și agil. Elementul ce conectează operatorul cu echipamentul este timona ergonomică emPower. Comenzile sale accesibile, ușor de utilizat, permit o manevrabilitate rapidă, precisă și sigură. Motoarele puternice cu tehnologie avansată de control sporesc atât viteza, cât și siguranța la deplasare și la manipularea sarcinii. Rezultatul este o rată de lucru crescută cu un risc diminuat de accidente și costuri asociate.

O experiență de utilizator confortabilă minimizează oboseala și efortul operatorului. Amortizarea eficientă a platformei și a catargului este crucială în acest sens. Există chiar și opțiunea de amortizare reglabilă electric, pe modelele cu platformă fixă.

TCO redus
Pe lângă creșterea productivității, aceste stivuitoare reduc costul total de operare (TCO). Sunt echipamente foarte eficiente din punct de vedere energetic, sunt robust construite pentru sarcini grele și sunt proiectate pentru a minimiza nevoile de întreținere.

Transpaleții electrici cu platformă Cat cresc încrederea operatorului și productivitateaNivelurile de partajare a componentelor cu întregul portofoliu de stivuitoare și transpaleți electrici Cat aduc câștiguri suplimentare. Reparațiile sunt mai rapide, este nevoie de mai puține investiții în piesele stoc, iar mai puține deplasări ale mașinilor de service pentru livrarea pieselor înseamnă o amprentă de carbon mai redusă. O situație win-win.
Cu bateriile Li-ion sunt posibile economii suplimentare ale costurilor pe durata de exploatare a echipamentului. Toate stivuitoarele și transpaleții electrici Cat oferă alternativ baterii plumb-acid și Li-ion. Tehnologia Li-ion maximizează durata de viață a bateriei, eficiența și durata de funcționare și permite încărcarea rapidă pentru o acțiune productivă non-stop. Acest lucru are avantaje majore în operațiunile ce presupun mai multe ture de lucru.

Opțiuni potrivite în funcție de aplicație
Cat oferă 12 modele, cu capacități de la 1,2 la 1,6 tone. Versiunile cu platformă fixă (NSF) au bare de protecție în jurul operatorului, fie cu intrare laterală (S), fie cu intrare spate (R). La versiunile cu platformă rabatabilă (NSV), barele laterale de protecție opționale pot fi ușor pliate. În funcție de model și configurație, protecția de plafon este prevăzută standard sau disponibilă opțional.

Variantele de ridicare inițială (I) oferă o gardă la sol mai mare, ceea ce ajută atunci când operatorul lucrează pe rampe abrupte și docuri de încărcare. Acestea pot fi folosite și pentru manipularea paleților dubli, reducând la jumătate numărul de mișcări de transport necesare.

Clienții pot selecta cel mai potrivit sistem de direcție pentru aplicația lor din trei modele:
• Tip timonă – servodirecție prin intermediul unui braț scurt.
• Direcție Comfort – servodirecție prin intermediul unei timone fără braț (ca la un scuter electric).
• Direcție mecanică – direcție fără motor, dar cu efort redus, simplă, economică și durabilă, prin intermediul unui braț compact.

Echipamentele sunt configurate cu o gamă largă de catarge duplex și triplex. Specificațiile standard cu numeroase caracteristici pot fi personalizate ulterior cu funcții suplimentare dintr-o listă lungă de accesorii opționale.

MEq
By MEq octombrie 30, 2023 22:24