Mobilitate şi dimensiuni compacte pentru noul miniexcavator Doosan DX17Z

MEq
By MEq mai 29, 2017 13:16

Mobilitate şi dimensiuni compacte pentru noul miniexcavator Doosan DX17Z

Noul miniexcavator DX17Z de la Doosan este ideal pentru închiriere și construcții urbane în spații limitate. Este proiectat pentru toate tipurile de aplicații care necesită permanentă mobilitate, are dimensiuni compacte, performanțe bune și un mediu de lucru confortabil pentru operator.

Cu o masă de 1,7 tone, DX17Z este un miniexcavator Zero House Swing (ZHS) ce poate fi ușor transportat. Totodată, oferă mai multă funcționalitate decât un miniexcavator Zero Tail Swing (ZTS), deoarece ZHS protejează complet colțurile structurii superioare frontale în intervalul razei de rotaţie. Ca urmare, funcționalitatea ZHS asigură o rotație liberă de 320° atunci când se lucrează în apropiere de orice obiect.

Stabilitate foarte bună
Stabilitatea suplimentară este esențială pentru utilizarea maximă a forțelor de săpare și a capacităților de ridicare disponibile pe noul DX17Z. Stabilitatea optimă este realizată prin extinderea completă a trenului de rulare retractabil și prin utilizarea lamei lungi. Cu o stabilitate optimă și o capacitate bună de ridicare, DX17Z oferă o mare versatilitate în utilizarea unei game largi de atașamente.

Cu cea mai bună stabilitate din clasa sa, DX17Z este ideal pentru ridicarea și aşezarea în siguranță a obiectelor grele. În plus, DX17Z poate fi livrat cu un dispozitiv opțional certificat „de manipulare a obiectelor”, care constă în: supapă de blocare a brațului sub sarcină, supapă de blocare a balansierului, dispozitiv de prindere și dispozitiv de avertizare de suprasarcină.
DX17Z poate încărca ușor un camion şi are o rază de lucru bună la nivelul solului, astfel că operatorul nu trebuie să repoziționeze excavatorul la fel ca de des, atunci când sapă, ca în cazul altor utilaje.

Încorporând arhitectura unui sistem hidraulic din clasa de 2 tone, cu o combinație de pompe cu piston cu debit variabil și o pompă cu angrenaj, sistemul hidraulic unic al lui DX17Z foloseşte optim puterea motorului. Timpii de ciclu rapizi împreună cu un control fin al forțelor de rupere asigură o productivitate maximă. Amortizarea cilindrilor brațului și balansierului (unică în această clasă de utilaje) crește capacitatea generală de a lucra cu fineţe.

Post de lucru confortabil
Comparativ cu excavatoarele mai mari, DX17Z oferă operatorului un confort superior pentru orele de lucru și o vizibilitate excelentă din cabina deschisă cu protecţie; intrare sau ieșire ușoară; spațiu suficient la picioare şi pedale ergonomice; podea plată pentru o curățare ușoară; joystick-uri sensibile; acces bun la toate comenzile. Panoul de control premium facilitează accesul la toate informațiile esențiale ale utilajului: oprirea automată a motorului, martori luminoşi, alarmă sonoră (în caz de defecțiune) și instrument pentru indicarea rpm.
DX17Z are o masă operaţională standard de 1749 kg și o adâncime maximă de săpare de 2249 mm. Poate fi transportat pe remorci omologate pentru o masă totală de 2200 kg. Structura superioară a utilajului are puncte integrate de ancorare. Blocarea automată la rotire facilitează parcarea și transportul în condiții de siguranță.

MEq
By MEq mai 29, 2017 13:16