Faymonville aduce la Bauma „Trailere la MAXim. Cu ceva în plus”

MEq
By MEq martie 24, 2016 22:54

Faymonville aduce la Bauma „Trailere la MAXim. Cu ceva în plus”

Faymonville va expune la Bauma o secțiune a ofertei capacităților sale, ce include un vehicul CombiMAX cu 10 axe, grindă extensibilă și platformă joasă. Urmând logica unui sistem modular, pot fi obţinute nu mai puţin de 20 de combinații diferite de vehicule cu acest model expus.

La Munchen vom regăsi şi remorca MegaMAX cu platforma joasă, echipată cu suspensie independentă Twin Axle II, ce permite o sarcină de 12 t per axă. O altă apariţie va fi semiremorca cu sistem hidraulic de extensie laterală MultiMAX semijoasă, ideală pentru sectorul construcţiilor. Siguranță sporită, confort îmbunătățit și economii substanțiale de timp sunt cele trei avantaje majore ce caracterizează această opțiune. Semiremorca poate fi extinsă continuu pe ambele părți prin control de la distanță pentru a se potrivi perfect cu lățimea utilajului încărcat (până la un maxim de 3.2 m). Însă la stand va fi şi un MultiMAX, special proiectat pentru export în afara Europei. Capabilă să folosească între trei și nouă axe, această semiremorcă permite o sarcină pe osie mai mare decât cele conduse, în general, în UE. Anvelopelele de 19,5″ dau acestui încărcător semijos o gardă la sol mai mare, o caracteristică dorită în unele regiuni ale lumii.
O versiune uşoară a MultiMAX este ideală pentru transportul platformelor de lucru aeriene, având numeroase îmbunătăţiri atât în ceea ce priveşte rampele, cât şi marginile. În plus, deşi masa netă a fost redusă, punctul de sarcină al platformei de încărcare a crescut.
Celor mai noi produse Faymonville li se va adăuga şi o unitate DualMAX, dezvoltată special pentru piaţa americană. Modelul expus la Bauma va ilustra principiul „lift&shift” conform căruia lăţimea căii poate fi mărită chiar şi sub sarcină. Nu în ultimul rând, la târg va putea fi văzută şi o remorcă autopropulsată SPMC. Versiunea scurtă a PrefaMAX este o noutate.

CombiMAX
https://www.youtube.com/watch?v=tFIm9pzGFO4

DualMAX
https://www.youtube.com/watch?v=GsSzPlah8po

MEq
By MEq martie 24, 2016 22:54