Noile echipamente electrice de tractare și transportoare cu platformă de la Linde MH

MEq
By MEq aprilie 13, 2022 12:46

Noile echipamente electrice de tractare și transportoare cu platformă de la Linde MH

Story Highlights

  • Linde Material Handling
  • echipamente electrice de tractare Linde MH
  • transportoare cu platforma Linde MH
  • Linde electric tow tractors
  • Linde platform trucks
  • Linde P120
  • Linde P350
  • Linde W20
  • Linde W30
  • Kion Group

Related Articles

Noile echipamente electrice de tractare și transportoare cu platformă de la Linde Material Handling intră cu putere în scenă. Dotate cu funcții extinse de siguranță, confort îmbunătățit la conducere și tehnologie puternică de acționare, echipamentele de remorcare și transport asigură rate de producție îmbunătățite pentru producătorii din domenii precum automotive și industrie, aeroporturi și piețe angro sau în zonele cu trafic ușor.

Echipamentele electrice de tractare, al căror design amintește de camioanele ușoare, sunt extrem de puternice, în ciuda dimensiunilor reduse, și, prin urmare, indispensabile în multe aplicații în care, de exemplu, trag pe distanțe mari remorci grele încărcate cu piese auto ori bagaje, sau transportă fiabil, pe culoare înguste, cantități mari de lăzi cu legume. Confortul ridicat la conducere pentru operatori, precum și manipularea rapidă și sigură a mărfurilor sunt cerințele predominante impuse acestei clase de vehicule. Iar Linde MH a realizat încă o dată îmbunătățiri semnificative la nivelul acestor parametri.

Noile tractoare electrice de remorcare din seria Linde P120 până la P350 sunt proiectate pentru capacități de remorcare de 12, 18, 25, 30 și 35 t. Pentru modelul P250, se poate opta suplimentar între o versiune cu ampatament scurt sau lung. Transportoarele cu platformă Linde W20 și W30 sunt capabile să deplaseze o sarcină utilă de 2, respectiv 3 t, sau, alternativ, 6 t de sarcină remorcată. Și aici există opțiuni privind lungimea ampatamentului.

Întreaga serie a fost complet revizuită în termeni de performanță și ergonomie, rezultând avantaje semnificative pentru utilizatori. „De exemplu, vehiculele sunt și mai rezistente atunci când transportă pe distanțe lungi, ceea ce oferă o creștere a eficienței”, spune Sandra Karras, Product Manager Warehouse Technology. În plus, atât transportoarele cu platformă, cât și variantele de tractor de remorcare sunt la fel de agile și sigure de manevrat și folosesc fie baterii cu plumb-acid, fie cu litiu-ion.

Puternice în rampe
Datorită puternicelor motoare electrice, vehiculele se descurcă excelent în rampe, în pasaje subterane cu pante și pe distanțe lungi, la viteze de până la 25 km/h. În plus, designul general al vehiculului ia în considerare reglementările și standardele care se aplică în mediile foarte sensibile din aeroporturi.

Ergonomia îmbunătățită urmărește să ofere operatorului cel mai bun suport posibil și astfel să facă transportul de mărfuri și mai productiv. Cabina spațioasă, cu intrare largă, anti-alunecare, afișaj mare, scaune confortabile, aer condiționat, precum și multe alte dotări oferă un mediu de lucru perfect. Geamurile suplimentare la nivelul ușilor și plafonului oferă o vizibilitate atât de importantă, mai ales pe teren dificil. Ușile sunt monitorizate electronic, astfel că echipamentul de tractare pornește doar când sunt închise.

Pentru a preveni accelerarea neintenționată în pantă sau în rampe, operatorul poate activa prin apăsarea unui buton reducerea automată a vitezei. Alte dotări de siguranță includ o grilă de protecție pentru lunetă, întrerupătoare pentru oprirea de urgență pe dreapta și pe stânga, în partea din spate a vehiculului, un scut metalic solid în partea frontală a vehiculului, oglinzi duble pe portiere și soluții de iluminare precum Linde BlueSpot. Toate aceste caracteristici se dovedesc avantajoase în ceea ce privește confortul ridicat la condus și funcționarea în siguranță.

Confortul de conducere dus la un nou nivel
Șasiul sport complet suspendat și amortizat este o altă caracteristică ce asigură plăcerea de a conduce. „Toți cei care s-au urcat la volanul unuia dintre noile transportoare electrice au fost încântați de experiența complet nouă de condus”, a adăugat Karras. Ea subliniază sistemul de frânare complet încapsulat, fără întreținere și fără uzură, ca o caracteristică deosebit de ușor de întreținut, ce reduce cheltuielile de întreținere. Nu în ultimul rând, varietatea mai mare de modele și opțiuni de echipare oferă avantaje economice: supradimensionarea este evitată, în timp ce performanța ridicată este disponibilă ori de câte ori este nevoie.

Linde Material Handling GmbH, companie membră a Grupului KION, este un producător global de stivuitoare și echipamente de depozitare, precum și un furnizor de soluții și servicii pentru intralogistică.

MEq
By MEq aprilie 13, 2022 12:46