MHS Truck&Bus Group, continuă trendul de creştere a volumului de activitate

MEq
By MEq februarie 4, 2016 10:21

MHS Truck&Bus Group, continuă trendul de creştere a volumului de activitate

MHS Truck & Bus Group România a înregistrat in 2015 o creştere în vânzări de 30% şi o cifră de afaceri consolidată de 104 milioane euro. Produsele premium MAN, câştigatoare ale premiului TŰV pentru al 4-lea an consecutiv, alături de o echipă bine pregătită, orientată către nevoile clienţilor, au contribuit la creşterea cu 30% a vânzărilor MHS Truck & Bus Group, în 2015, faţă de anul precedent. Totodată, MHS Truck & Bus Group a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 104 milioane euro.

Cea mai mare creştere în vânzări s-a remarcat în segmentul autotractoarelor. Opt flote de peste 20 unităţi fiecare au fost livrate către clienţi în 2015, cel mai solicitat model fiind MAN TGX. 2015 a fost un an bun pentru activitatea de After Sales a MHS Truck & Bus Group România, fiind înregistrate o creştere de 12% a vânzărilor de piese de schimb, respectiv de 10% a numărului de ore de manoperă service facturate. De asemenea, a crescut şi vânzarea serviciilor de telematică.

Consolidarea operaţiunilor
Începând cu iulie 2015, reţeaua de service MAN a fost reunită într-o singură companie, MHS Truck Service, care deţine opt locaţii în ţară: Bucureşti – Militari & Otopeni, Braşov, Cluj, Sibiu, Constanţa, Timişoara şi Bacău. Astfel, clienţii beneficiază de condiţii contractuale unitare şi procese de lucru simplificate, în toate aceste locaţii. În plus, clienţii beneficiază de asistenţă service şi prin cei cinci parteneri de service ai grupului din Iaşi, Piatra-Neamţ, Slatina, Baia Mare şi Oradea.

Training
MHS Truck & Bus Group organizeză constant cursuri de specializare pentru tehnicienii de service MAN din România, utilizând avantajul celor două centre de perfecţionare din Bucureşti şi Sibiu, dotate şi organizate la cel mai înalt nivel tehnologic. Cursurile se organizează conform conceptelor MAN Academy şi standardelor MAN, fiind disponibile atât pentru personalul de vânzări, cât şi pentru personalul de After Sales. Centrele de training oferă servicii ProfiDrive pentru toţi clienţii, asigurând şoferilor cursuri în vederea însuşirii unui mod de condus economic şi eficient. În 2015, numărul trainerilor MAN ProfiDrive a fost dublat, răspunzând cererii în creştere a pieţei.
Departamentul de training al MHS Truck & Bus Group a dezvoltat un program de instruire pentru tineri, oferindu-le posibilitatea de a primi cea mai bună pregătire în cadrul unui sistem atractiv de Internship. Bazele programului au fost puse acum patru ani şi oferă posibilitatea cursanţilor de a deveni specialişti în domenile mecanică, electrică, tinichigerie şi vopsitorie.

Perspective pentru 2016
„Anul acesta ne vom concentra atenţia, în principal, pe menţinerea calităţii serviciilor de After Sales, pe care le oferim clienţilor noştri prin reţeaua MHS Truck Service. Acest lucru include atât activităţile de service din fiecare locaţie MHS Truck & Bus Group, cât şi serviciile MAN Solutions, disponibile pentru România, precum MAN TeleMatics, MAN ProfiDrive Training, Mobile 24h service. Vom îmbunătăţii conceptul de Customer Relationship Management pentru a răspunde în mod oportun şi eficient aşteptărilor clienţilor noştri”, a declarat Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group.
MHS Truck & Bus Group prognozează pentru 2016 o creştere cu 10% a vânzărilor de camioane noi, precum şi a cifrei de afaceri consolidată.

MHS Truck & Bus Group România este importatorul general MAN în România. Deţine opt centre proprii de competenţă pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare şi mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 355 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 104 milioane euro.

MEq
By MEq februarie 4, 2016 10:21