Mecalac își extinde oferta cu 4 noi utilaje în Seria MRail

MEq
By MEq mai 19, 2022 22:12

Mecalac își extinde oferta cu 4 noi utilaje în Seria MRail

Story Highlights

  • Mecalac
  • excavatoare Mecalac
  • excavatoare Mecalac pentru lucrari feroviare
  • Mecalac MRail-Series
  • 106MRail
  • 216MRail
  • 136MRail
  • 156MRail

Related Articles

Mecalac s-a poziționat ca un jucător important în domeniul lucrărilor feroviare odată cu lansarea noii sale game, MRail-Series. Această gamă este formată din 4 modele: 2 excavatoare pe șenile, 106MRail și 136MRail (de la 10 la 13 t) și 2 pe roți, 156MRail și 216MRail (de la 15 la 21 t).

După modelul 714MW RR, succesul de lungă durată al lui 8MCR RR și debutul excepțional al lui 216MRail din 2020, Mecalac aduce acum o nouă gamă de excavatoare feroviare, seria MRail. Producătorul francez lucrează cu parteneri feroviari renumiți de peste 20 de ani. Mecalac a dobândit o expertiză solidă de pe urma acestui parteneriat, într-un segment foarte specializat și foarte solicitant.

Mecalac este acum bine poziționat pe această piață internațională și a înființat o nouă divizie dedicată segmentului feroviar, de la cercetare și dezvoltare până la suport pentru produse și vânzări. Această organizație pune accent pe procesele liniei de asamblare și pe standardele de calitate ale Mecalac, precum și pe o rețea de dealeri la nivel mondial.

Utilajele din seria MRail sunt asamblate pe liniile de producție Mecalac. Astfel, producătorul are mijloacele de a viza și răspunde eficient nevoilor specifice acestei piețe, beneficiind, totodată, de o organizare industrială solidă; o garanție esențială a fiabilității produsului și un avantaj incontestabil față de procesatorii locali.

4 utilaje MRail: o soluție pentru fiecare lucrare
Piața „rail” este vastă: căi ferate naționale, căi private, tramvaie, rețele subterane. Iar ecartamentul și reglementările variază de la o țară la alta. Cerințele șantierelor sunt, de asemenea, foarte diferite, în funcție de focusul pe întreținere, modernizare sau construirea de noi rețele (șine). Luând în considerare toți acești parametri, seria MRail de la Mecalac poate oferi utilajul potrivit.

Excavatoarele pe șenile 106MRail și 136MRail au la bază conceptul MCR. Acesta (mai exact, fuziunea dintre un încărcător compact și un excavator) aduce la un loc viteza și productivitatea unui încărcător cu rotația la 360° a unui excavator. Ele sunt proiectate pentru a fi utilajul perfect pentru lucrări utilitare. Sunt ideale și pentru lucrări în tuneluri sau în zone înguste.

106MRail este cel mai mic model din seria MRail. Este echipat standard cu un braț offset din două piese și este extrem de compact. Ușor de operat, este, de asemenea, asistentul ideal pentru utilajele mai grele.

136MRail vine cu performanțe mai ridicate, pentru a crește productivitatea generală pe rețelele feroviare naționale. Este echipat cu cele mai bune funcții de siguranță. Poate fi dotat cu un sistem pneumatic de frânare pentru remorci (vagonete).

Excavatoarele pe roți 156MRail și 216MRail se bazează pe conceptul MWR. Acestea oferă soluții pentru toate tipurile de șine și au un grad ridicat de libertate de mișcare, în special atunci își mișcă brațul sub liniile de înaltă tensiune.

156MRail este dedicat rețelelor urbane, metrourilor și căilor private. Este un utilaj de dimensiuni medii ce îndeplinește cerințele aplicațiilor feroviare. Este cea mai ușoară și mai profitabilă soluție pentru lucrul pe căi ferate.

216MRail este utilajul mai puternic pentru cele mai dificile lucrări, întotdeauna fără compromisuri în ceea ce privește manevrabilitatea, agilitatea și caracterul compact. Este compatibil cu norma EN15746 – cea mai strictă reglementare pentru segmentul feroviar. Are toate dotările de siguranță necesare si sistem pneumatic pentru remorci.

Sectorul feroviar este în plină expansiune în întreaga lume. Excavatoarele feroviare sunt optime nu numai pentru întreținerea rețelelor existente, ci și pentru construirea de noi căi ferate. Mecalac vine cu soluții care vor revoluționa excavatoarele feroviare și vor schimba modul de lucru al utilizatorilor. Noile modele pot fi văzute la târgul internațional IAF, unul dintre evenimentele-cheie din acest segment, care va avea loc la Münster, Germania, în perioada 31 mai – 2 iunie 2022.

MEq
By MEq mai 19, 2022 22:12