MDS lansează noul ciur rotativ pentru reciclare M518R

MEq
By MEq mai 10, 2024 19:23

MDS lansează noul ciur rotativ pentru reciclare M518R

Producătorul de echipamente specializate de sortare MDS (a Terex brand), anunță lansarea noului ciur cu tambur rotativ M518R Compact Recycling Trommel. Cu o serie de noi funcții și beneficii concepute pentru a crește performanța și eficiența, M518R excelează în sortarea unei varietăți de materiale, inclusiv compost, deșeuri verzi, biomasă, deșeuri municipale și multe altele.

Ideal pentru operațiuni mici și mijlocii
Ciurul rotativ M518R este potrivit pentru operațiuni și antreprenori mici și mijlocii, în special în condiții de spațiu limitat și cu nevoi de transport ușor. Cu o bandă radială de transport a fracției, utilajul oferă o manipulare eficientă a materialului, pentru o capacitate radială de stocare de până la 650 m3. Dimensiunile sale compacte și mecanismul eficient de pliere al benzii radiale asigură un transport simplu, încăpând perfect pe o semiremorcă standard de 8 m lungime. În plus, îmbunătățirile notabile în termeni de acces pentru service, comparativ cu generația anterioară, stabilesc un standard înalt de accesibilitate și ușurință de întreținere. Per ansamblu, aceste caracteristici consolidează ciurul cu tambur rotativ M518R ca o opțiune extrem de eficientă în clasa sa.

Productivitate sporită
Una dintre numeroasele caracteristici ale ciurului M518R este banda de transport pivotantă, controlată din telecomandă, ce permite operatorilor să regleze poziționarea ei fără efort în timpul operării. Această funcție minimizează timpii de nefuncționare și crește productivitatea. Este modul în care MDS oferă soluții ce pun accent pe eficiența operațională și confortul utilizatorului.

„La MDS, ne străduim continuu să inovăm și să producem utilaje care să ofere clienților noștri avantajul de care au nevoie pentru a avea succes în operațiunile lor zilnice”, a declarat Steven Keenan, Engineering Manager la MDS. „Noul nostru ciur cu tambur rotativ M518R este un bun exemplu în acest sens și oferă o soluție de sortare versatilă care se poate adapta diverselor cerințe operaționale, aducând totodată eficiență și valoare operațiunilor de reciclare din întreaga lume.”

MEq
By MEq mai 10, 2024 19:23