Selwood prezintă noi pompe la Hillhead 2016

MEq
By MEq iunie 29, 2016 16:53

Selwood prezintă noi pompe la Hillhead 2016

Selwood sărbătoreşte 70 de ani de la înfiinţarea companiei printr-un stand special amenajat la Hillhead, între 28 şi 30 iunie, în UK. Pentru a-şi marca atingerea aniversării de platină, la stand se va regăsi o pompă pentru drenaj D100 supersilenţioasă a cărei carcasă este vopsită în culoarea platinei. Şi împreună cu atingerea acestei borne însemnate în istoria Selwood, compania va prezenta şi ultima noutate din gama sa de pompe – modelul S150M.

Noua S150M este o pompă versatilă cu înălţime de aspiraţie medie (medium head), potrivită pentru numeroase utilizări, inclusiv pentru drenaje şi bypass-uri de canalizare, precum şi în aplicaţii de pompare a apei uzate, transfer de apă pe distanţe lungi sau drenarea şantierelor şi a carierelor. Pe durata târgului va fi expusă la stand o pompă Super Silent S159M cu motor Cat Tier 4. Dispunând de tehnologia fiabilă Selprime de autoamorsare automată, noul echipament se alătură gamei actuale H de pompe cu înălţime de aspiraţie mare (high head), special concepute pentru aplicații mari de drenare și utilizate în mine și cariere în întreaga lume.

De asemenea, va fi expus şi noul model H80 MK2 Tier 4 Super Silent – o versiune reproiectată și mult mai eficientă a popularei pompe H80, folosită pentru drenarea apei, cu înălţime de aspiraţie mare, și în aplicații de tip „jetting”. Carcasa pompei are un design nou, cu o construcție îmbunătățită, superantifonată, fiind uşor de întreţinut şi accesibilă. Mai mult, motoarele Tier 4 sunt conforme cu cele mai recente norme de emisii.
Selwood rămâne una dintre puţinele companii britanice care proiectează și fabrică, închiriază și comercializează o gamă proprie de pompe de suprafaţă diesel şi hidraulice, recunoscută ca lider mondial în domeniu.

MEq
By MEq iunie 29, 2016 16:53