Manitowoc a lansat două noi macarale turn cu braț înclinat Potain

MEq
By MEq aprilie 19, 2024 12:07

Manitowoc a lansat două noi macarale turn cu braț înclinat Potain

Story Highlights

  • Potain
  • macara turn cu brat inclinat
  • Potain MR 309
  • Potain MR 329
  • Potain luffing jib crane

Related Articles

Manitowoc își completează noua generație de macarale turn cu braț înclinat Potain odată cu lansarea modelelor MR 309 și MR 329. Cele două macarale se alătură modelului MR 229, lansat la Bauma 2022, care a fost prima macara cu braț înclinat Potain echipată cu sistemul Potain Crane Control System (CCS) și cu telematică Potain CONNECT. Întreaga generație nouă de macarale reflectă angajamentul Manitowoc de a depăși standardele actuale.

Manitowoc a lansat două noi macarale turn cu braț înclinat PotainUna dintre solicitările clienților Potain a vizat o asamblare a macaralei mai simplă și mai ușoară. Astfel, brațul macaralelor MR 229, MR 309 și MR 329 poate fi montat orizontal, secțiune cu secțiune. Platformele și treptele accesibile promovează deplasarea sigură și eficientă a lucrătorilor, iar balastul de pe contra-braț este instalat la înălțimea de lucru. Poziționarea balastului este ușoară datorită inelelor de siguranță și unui sistem de autocentrare. Mecanismul de ridicare reproiectat simplifică și mai mult asamblarea, în timp ce un coș integrat la capătul brațului asigură o instalare, o inspecție și o întreținere mai sigure. În cele din urmă, Potain CCS reduce timpul de punere în funcțiune, ajutând macaralele să intre mai repede în operare.

Clienții Potain au solicitat, de asemenea, o înălțime mai mare a turnului și diagrame de sarcină mai puternice, pe care modelele MR 229, MR 309 și MR 329 le oferă acum. Macaralele MR 309 și MR 329 au fost introduse cu variante de capacități maxime de 16 t sau 25 t. În ciuda faptului că împart un braț de 60 m și o capacitate la vârf de 3,4 t, configurațiile lor distincte de pivot și braț au ca rezultat înălțimi diferite ale turnului și ale curbei de sarcină.

Manitowoc a lansat două noi macarale turn cu braț înclinat PotainMR 309, cu configurația sa de platformă de pivotare de 2 m și braț, atinge o înălțime sub pivot de 49,2 m, având o capacitate maximă de 4,3 t la o lungime a brațului de 55 m. În schimb, modelul MR 329, cu o configurație de platformă de pivotare de 2,45 m și braț, atinge o înălțime sub pivot de 55,2 m și o capacitate maximă de 4,7 t la o lungime a brațului de 55 m. În plus, noile macarale răspund nevoii unei raze out-of-service reduse (9,5 m până la 12 m) și cerințelor de cadru de ancorare mai mic, oferind o eficiență și o productivitate îmbunătățite pe șantierele de construcții înalte și aglomerate.

„Am primit feedback excelent după debutul modelului MR 229 (n.n. la Bauma 2022), în special pentru ușurința sa de instalare, raza minimă out-of-service și integrarea sistemului CCS. În plus, clienții au lăudat operarea perfectă a macaralei din cabina Ultraview CCS. Plecând de la aceste realizări, avem așteptări mari pentru modelele MR 309 și MR 329, deoarece completează această nouă generație inovatoare de macarale turn cu braț înclinat Potain”, a declarat Thibaut Le Besnerais, vicepreședinte de marketing și dezvoltare la Manitowoc.

MEq
By MEq aprilie 19, 2024 12:07