Magni TH stabilește recordul mondial pentru înălțimea de ridicare cu modelul RTH 6.51

MEq
By MEq noiembrie 16, 2023 18:53

Magni TH stabilește recordul mondial pentru înălțimea de ridicare cu modelul RTH 6.51

Modelul RTH 6.51 de la Magni TH stabilește un record absolut pentru un manipulator cu braț telescopic, atingând o înălțime de 51 de metri. RTH 6.51 este un utilaj care face istorie. Face parte din gama RTH de la Magni, are o capacitate maximă de ridicare de 6 tone și este singurul telehandler din lume care atinge o înălțime de 51 de metri.

Utilajul are capacitatea de a atinge și a ridica sarcini la înălțimi extreme, fiind potrivit pentru proiecte mari de construcții (cum ar fi clădiri înalte și poduri) și pentru sarcini de mentenanță în industrie. Principalele aplicații ale lui RTH 6.51 sunt lucrări la acoperișuri și fațade, structuri din oțel și proiecte mari de construcții.

Magni TH stabilește recordul mondial pentru înălțimea de ridicare cu modelul RTH 6.51Capacitatea de ridicare la o înălțime echivalentă de până la 16 etaje, amprenta sa redusă și abilitatea de a se roti continuu la 360 de grade fac acest telehandler deosebit de potrivit pentru utilizarea în orașe mari, unde sarcinile trebuie poziționate cu precizie, chiar și în zone înguste sau greu accesibile. Dar beneficiile sale nu se opresc aici. Ceea ce face ca acest utilaj să fie unic este versatilitatea sa, deoarece poate lucra atât ca manipulator cu braț telescopic, cât și ca macara (cu atașamentul potrivit), combinând avantajele ambelor.

În plus, deoarece RTH 6.51 poate fi echipat cu o gamă largă de atașamente, cum ar fi furci, cupe, cârlige, brațe, trolii și nacele, este potrivit pentru lucrări care ar necesita în mod normal utilizarea mai multor utilaje și a personalului specializat.

Un alt punct forte este siguranța (prioritatea numărul unu pentru Magni). La fel ca celelalte utilaje Magni TH, pe modelul rotativ RTH 6.51 este încorporată tehnologie de macara, ce îi permite operatorului să urmărească sarcinile pe tot parcursul diagramei de sarcină în timpul ridicării, iar senzorilor, să oprească utilajul, dacă operatorul iese din raza sigură de ridicare. În funcție de task, de atașamentul folosit și greutatea încărcăturilor, telehandlerul RTH 6.51 ar putea economisi timp și bani prin substituirea nevoii unei macarale pe șantier.

În mod obișnuit, acest utilaj e asociat pe șantiere cu echipamente precum nacelele cu braț telescopic sau articulat. Întrucât la înălțimi atât de mari (50 metri) e fi dificil pentru operatorul din cabină să aibă o vizibilitate clară, camera video din vârful brațului îi permite o vedere mai bună în plasarea sarcinilor. O altă caracteristică a manipulatoarelor telescopice rotative Magni este capacitatea de operare din telecomandă. Prin adăugarea acestei funcții, operatorul poate manevra acum utilajul de la etajul 16 al clădirii și poate poziționa în siguranță sarcinile de la distanță, ceea ce se poate dovedi practic în medii provocatoare.

MEq
By MEq noiembrie 16, 2023 18:53