Logset a dezvoltat o nouă suspensie pentru cabină

MEq
By MEq august 22, 2018 14:45

Logset a dezvoltat o nouă suspensie pentru cabină

În cadrul expoziției FinnMetko 2018, Logset va prezenta un forwarder cu șenile antiderapante simetrice extra-late, precum și un sistem de control și măsurare reînnoit pentru utilajele forestiere. Alătui de acestea, producătorul de utilaje forestiere va lansa și suspensia de cabină Smooth Ride.

Cabina Smooth Ride este montată pe patru arcuri elicoidale și patru amortizoare. Designul simplu face cabina Smooth Ride ușor de întreținut. La expoziție, soluția Smooth Ride va fi prezentată pe un forwarder Logset 6F GT, echipat cu un motor Stage V ce respectă noile reglementări europene privind emisiile, care vor intra în vigoare din 2019.

”Vom pregăti un traseu pe care clienții vor putea testa soluția Smooth Ride, pe durata expozitiei. Smooth Ride diferă de soluțiile de suspensie pentru cabine ale concurenților prin faptul că nu conține componente hidraulice sau electronice. Soluția este economică și fiabilă” – spune directorul executiv Jussi Malmi.

Tot la FinnMETKO, Logset va expune și primul forwarder din Finlanda cu șenile antiderapante simetrice foarte late. Acestea vor fi montate pe cel mai bine vândut model Logset din Finlanda, Logset 5F GT. Șenilele extra-late măresc capacitatea de încărcare a transportorului cu 20%, mașina menținându-și agilitatea. „Chiar cu șenile antiderapante late, forwarderul rămâne ușor de transportat. Șenilele fac modelul Logset 5F GT chiar mai versatil pentru diferite tipuri de sarcini”, a adăugat Malmi.

Logset va mai expune două harvestere și patru capete de recoltat. Toate mașinile au sistemul de control reînnoit TOC 2, precum și noi panouri de control ergonomice. Harvesterele au, de asemenea, dispozitivul de măsurare reînnoit TOC-MD 2. Sistemul de control și device-ul de măsurare au la bază sistemul de operare Linux. Ușurința utilizării a fost un punct-cheie în procesul de dezvoltare.

MEq
By MEq august 22, 2018 14:45