SPMT de la Enerpac, o soluţie compactă pentru operaţiuni în spaţii limitate

MEq
By MEq februarie 4, 2017 01:38

SPMT de la Enerpac, o soluţie compactă pentru operaţiuni în spaţii limitate

Anul trecut în septembrie, Enerpac a prezentat transportorul modular autopropulsat SPMT600 (Self-Propelled Modular Transporter), un sistem modular de trailer cu 3 axe, cu înălţime redusă, design îngust şi capacităţi de operare prin comanda wireless de la distanţă, caracteristici ce-l fac potrivit pentru utilizare în spaţii înguste.

Flexibilitatea utilizării şi configurarea sunt şi ele elemente cheie. Remorcile şi unităţile hidraulice de acţionare (HPU) pot fi configurate în maximum 4 remorci aşezate pe două rânduri (4×2) sau 6 remorci pe 2 rânduri (6×2). Controller-ul wireless de la distanţa Inteli-Drive este o caracteristică de excepţie a modulului SPMT600. Având o interfaţă uşor de folosit, operatorul poate învăţa într-o singură zi cum să folosească sistemul.
Acţionarea roţilor se face de la motoare hidraulice; fiecare roată are câte un motor individual care asigură o tracțiune maximă. De asemenea, fiecare unitate de roată dispune de un dispozitiv de direcție și un cilindru de ridicare. În total, un trailer poate suporta o sarcină de 60 tone.

„Sistemul de control Intelli-Drive este, de departe, caracteristica SPMT de pe urma căreia clienții vor beneficia cel mai mult. O persoană poate opera transportorul de la distanță, în condiții de siguranță, departe de sarcină. Acest punct unic de comandă reduce riscul apariţiei problemelor de comunicare”, a afirmat Pete Crisci, Enerpac Global Business Development Leader pentru Soluţii Integrate.

Caracteristici cheie ale SPMT600:
-unitate de acţionare diesel-hidraulică Tier 4, cu emisii reduse;
-profil jos şi design îngust, ideal în operaţiuni desfășurate în fabrici sau în spaţii înguste;
-sistem de control fără fir Intelli-Drive intuitiv şi uşor de folosit;
-două trailere şi o unitate de acţionare încap într-un container de 6 m lungime.

MEq
By MEq februarie 4, 2017 01:38