LiuGong Europe a lansat campania „Why Discover LiuGong”

MEq
By MEq decembrie 10, 2015 11:34

LiuGong Europe a lansat campania „Why Discover LiuGong”

LiuGong este un brand chinezesc de utilaje specializat în producerea de echipamente heavy-duty. Pentru a creşte mai mult nivelul de recunoaştere al mărcii din perspectiva publicului-ţintă, LiuGong Europe a lansat o campanie de story-sharing denumită „Why Discover LiuGong”.

Noua campanie are ca scop construirea de brand awareness în piață (notorietate a brandului, imagine a brandului, gradul de încredere în brand, nivelul de loialitate faţă de brand, elemente asociate brandului), astfel încât potențialii clienți să ia în considerare marca LiuGong ca o opțiune viabilă pentru cerințele lor de echipamente grele. Compania speră să arate cum LiuGong diferă de alte companii chinezeşti și modul în care poate oferi valoare adăugată clienților noi și existenți. Campania își propune, de asemenea, să elimine posibilele concepții greșite despre brandurile din China. Astfel, LiuGong solicitp povești personale de la cei deja familiarizați cu această companie, cum ar fi dealeri, cumpărători și utilizatori.
Campania „Why Discover LiuGong” se focuseaza pe patru mesaje-cheie:

1.Control – LiuGong oferă control maxim asupra proprietății mașinii, inclusiv; reparații și întreținere, costurile ciclului de viață, perioada de formare (training), preocupare pentru mediu.
2.Intuitiv – LiuGong oferă tot ceea ce are nevoie clientul și nimic ce nu are. Utilajele LiuGong sunt ușor de înțeles și operat în orice țară și cultură și necesită timpi minimi de iniţiere (training).
3.Extreme Duty – Utlajele LiuGong pot fi operate în mod fiabil oriunde și sunt proiectate inteligent pentru a fi întretinute în orice loc, în cele mai dificile condiții. Pentru a finaliza o muncă grea, în circumstanțe dificile, e nevoie de mașini grele.
4.O gamă completă de utilaje de bună calitate – Cu 14 linii de produse, LiuGong este un producător de mașini grele ce oferă partenerilor săi tot ceea ce au nevoie.

MEq
By MEq decembrie 10, 2015 11:34