Kohler a introdus noua serie de motoare KSD

MEq
By MEq noiembrie 25, 2021 16:26

Kohler a introdus noua serie de motoare KSD

Alegerea motorului potrivit pentru orice echipament – de la grupuri electrogene până la utilaje speciale – necesită timp și investiții semnificative. Săptămâna aceasta, Kohler a prezentat o nouă gamă de motoare sub denumirea Seria KSD – Kohler Small Displacement.

Kohler KSD 1403NA

Integrarea unui motor pe orice tip de utilaj nu înseamnă doar selectarea și achiziționarea acestuia. Kohler oferă standarde înalte de asistență și soluții pentru a transforma complexitatea în simplitate. De aceea, Seria KSD este simplă, versatilă și avansată.
Simplă | Motoarele KSD pot fi integrate cu ușurință cu sistemele electronice complexe ale utilajelor în continuă evoluție.
Versatilă | Motoarele KSD sunt versatile și pot fi integrate fără modificarea sau redezvoltarea utilajului.
Avansată | Motoarele KSD permit setări personalizate pentru orice ciclu de lucru și posibilitatea de a schimba date cu puține conexiuni fizice.

Seria KSD constă momentan din trei modele de motoare, însă în viitor sunt anunțate si alte versiuni.
KSD 1403NA (Natural aspirat)
KSD 1403TC (Supraalimentat)
KSD 1403TCA (Supraalimentat cu aftercooler)

Emisii | Ultimul standard de emisii a introdus un nou nivel de complexitate în segmentul motoarelor. Cu seria KDI, Kohler a transformat această complexitate într-o oportunitate, iar acum a făcut-o din nou cu KSD: un nou motor sub 19 kW (mai exact, 18.4 kW sau 24.7 hp) care respectă toate standardele globale de emisii. Iar soluțiile multi-combustibil vor îmbogăți oferta: motorină, benzină și propan.

Kohler KSD 1403TC

Caracteristici | Versatilitatea motoarelor KSD depășește performanța, cu capacitatea de a se potrivi cu ușurință în soluțiile telematice existente. Motoarele KSD sunt controlate electronic, fiind la fel de simplu de utilizat ca și motoarele mecanice. Sistemul de combustibil permite apoi măsurarea precisă a combustibilului și un răspuns excelent la sarcină, rezultând o economie de timp și o productivitate crescută. Componentele durabile fac motorul gata pentru orice aplicație grea.

Posibilitatea întreținerii pe ambele părți și flexibilitatea completă a poziției ventilatorului fac ca motorul să se potrivească cu o gamă largă de utilaje.
Motoarele KSD permit prognoza, diagnosticarea, localizarea geografică, monitorizarea de la distanță și comutarea la aplicațiile cu grupuri electrogene și oferă un interval de service de până la 500 de ore, atât pentru filtrele de ulei, cât și pentru cele de combustibil.

Gama de aplicații posibile este largă, deoarece KSD este gata să se potrivească pe utilaje și echipamente precum: generatoare în sectorul energetic, tractoare în agricultură, excavatoare și încărcătoare în construcții, stivuitoare în logistică, precum și compresoare, dumpere, cositoare, și chiar echipamente de refrigerare.

Sistemul de combustie | Sistemul de injecție este inima fiecărui motor. Tehnologia inovatoare adusă de KSD constă în arhitectura sa: dispune de un sistem de injecție indirectă de ultimă generație, dar are managementul electronic specific tipic motoarelor cu injecție directă.

Kohler KSD 1403TCA

Cost total de proprietate | Motoarele KSD oferă intervale extinse ale schimbului de ulei. De fapt, accentul pe arderea curată conduce la un consum redus de ulei și evită diluarea uleiului, precum și contaminarea uleiului de funingine. Acest lucru se datorează designului unic al segmentului pistonului, unui proces de prelucrare in-house dedicat și unui sistem specific de ventilație a carterului cu un design de ultimă oră. În plus, motoarele KSD oferă o soluție de curea Poly-V pentru medii grele de lucru.

Instalare ușoară | Motoarele KSD nu necesită niciun fel de reproiectare a utilajului din partea OEM-urilor. Ca urmare, motoarele KSD oferă o soluție integrată pentru aplicațiile existente, fără a presupune investiții suplimentare. Acest lucru este posibil datorită:
– poziției reglabile a ventilatorului de răcire: nu este nevoie de repoziționarea radiatorului, deoarece ventilatorul de răcire este complet reglabil;
– opțiunii de service pe două părți: filtrul de ulei, joja de ulei si filtrul de combustibil pot fi amplasate pe partea de service preferată;
– controlul electronic nu înseamnă costuri suplimentare pentru OEM. Kohler a dezvoltat o soluție completă pentru a oferi același nivel de instalare cerut de motoarele mecanice actuale;
– controlul electronic permite integrarea tuturor caracteristicilor utilajelor mai mari: comunicare CAN BUS, control TSC1, mesaje de eroare personalizate și diagnosticare la distanță.

MEq
By MEq noiembrie 25, 2021 16:26