Link-Belt a lansat noua serie 40B de utilaje forestiere

MEq
By MEq martie 21, 2023 18:42

Link-Belt a lansat noua serie 40B de utilaje forestiere

Story Highlights

  • Link-Belt
  • excavatoare forestiere pentru manipularea si incarcarea bustenilor
  • noua serie 40B

Related Articles

Link-Belt 3440B PH, 4040B TL și 4640B TL sunt acum disponibile pe piețele din SUA și Canada. Noua serie 40B de excavatoare forestiere pentru manipularea și încărcarea buștenilor vine cu îmbunătățiri de design pentru a crește performanța de răcire, gestionarea reziduurilor și capacitatea de service.

4040B TL vine cu o creștere substanțială a puterii motorului, de 21%. Împreună cu răcirea sporită și gestionarea debitului de aer, 4040B TL va lucra, cu siguranță, pe termen lung. Datorită noilor capabilități de service și managementului optim al reziduurilor, filtrul de impurități se poate îndepărta rapid și fără efort de la nivelul solului sau pe pasarela.

Noul utilaj 3440B PH dedicat manipulării lemnului dispune de un motor Isuzu Tier 4 Final de 177 hp. Cu un pachet de răcire mărit, comparativ cu generația anterioară, excavatorul forestier 3440B PH oferă performanțe și productivitate superioare modelului precedent.

„LBX este încântat să introducă noua linie de produse forestiere din seria 40B”, a declarat Adam Woods, director general pentru inovare și strategii de produs la LBX. „Parteneriatul pe care îl avem cu dealerii noștri ne-a oferit oportunitatea de a folosi feedback-ul direct de la clienții noștri ca bază pentru această nouă serie 40B. De la creșterea productivității până la îmbunătățirea siguranței și a service-ului, suntem foarte încântați de ce înseamnă acest lucru pentru viitorul utilajelor noastre forestiere.”

Utilajele din seria 40B au fost dezvoltate având în vedere percepția operatorului în zona de lucru. Vederea panoramică de 270° pe baza sistemului WAVES (Wide Angle Visual Enhancement System) este acum standard. Toate acestea, împreună cu un consum economic de combustibil, cresc productivitatea utilajelor.

Pe lângă aceste progrese, cabina spațioasă oferă o ergonomie și un confort superioare celor din generația anterioară. Scaunul cu spătar înalt, cu ventilație, înclinare și încălzire este standard. Cotierele pivotante reglabile, tetiera, înălțimea scaunului și suportul lombar asigură operatorului confortul necesar în zilele lungi de lucru.

MEq
By MEq martie 21, 2023 18:42