John Deere Power Systems şi Liebherr Machines Bulle vor colabora pentru dezvoltarea de motoare

MEq
By MEq februarie 25, 2017 16:58

John Deere Power Systems şi Liebherr Machines Bulle vor colabora pentru dezvoltarea de motoare

John Deere Power Systems şi Liebherr Machines Bulle SA au anunţat că au încheiat un acord de colaborare în ceea ce priveşte tehnologiile pentru proiectarea şi dezvoltarea viitoare de motoare. Cele două companii au indicat că îşi vor concentra colaborarea în direcţia unor anumite intervale de puteri şi cilindree.

„John Deere Power Systems şi Liebherr sunt producători de motoare de clasă mondială și au o lungă tradiţie de colaborare”, a declarat Mike Weinert, vice-preşedinte responsabil pentru dezvoltarea şi produceea de motoare la John Deere Power Systems. „Datorită capacităților pe care le avem şi relației pozitive de lucru, este normal ca cele două companii să îşi concentreze eforturile tehnice în domeniile tehnologiei și arhitecturii motoarelor, al strategiilor de aprovizionare cu componente și al celor mai bune practici legate de proiectarea și fabricarea de motoare.”

„Nevoile piețelor și ale clienților evoluează încontinuu, ceea ce înseamnă că motoarele pe care companiile noastre le produc au nevoie, de asemenea, să evolueze”, a declarat Rudolf Ellensohn, în calitate de managing director la Liebherr Machines Bulle SA, responsabil pentru divizia de motoare diesel. „Această colaborare între John Deere Power Systems şi Liebherr le permite celor două companii să se dezvolte în numeroase domenii…”

Ambii parteneri au indicat faptul că se aşteaptă ca această colaborare să reducă timpul de la concept la prima producție a unui motor, pe orice proiect viitor.
John Deere Power Systems şi Liebherr produc motoare ce propulsează utilajele John Deere şi Liebherr, precum și anumite utilaje fabricate de alți producători de echipamente (sub alte denumiri). Posibilele motoare la care vor lucra împreună, precum și alte detalii asociate cu această colaborare încă nu au fost detaliate.

MEq
By MEq februarie 25, 2017 16:58