Leica Geosystems a ales utilaje Case CE pentru testarea sistemelor sale de control

MEq
By MEq septembrie 26, 2015 21:36

Leica Geosystems a ales utilaje Case CE pentru testarea sistemelor sale de control

Story Highlights

  • Un buldozer 1650M XLT, un excavator pe șenile CX210C, un greder 836C AWD și un încărcător frontal pe pneuri 621F ale producatorului Case au fost alese de Leica Geosystems pentru a testa pe ele solutiile de control 2D si 3D

Related Articles

Case Construction Equipment a fost ales de Leica Geosystems ca furnizor de utilaje pentru echipa sa de Cercetare & Dezvoltare, pentru testarea sistemelor de control al mașinilor. Cele patru unități – un buldozer 1650M XLT, un excavator pe șenile CX210C, un greder 836C AWD și un încărcător frontal pe pneuri 621F – au fost închiriate pe o perioadă de un an. La sfârșitul anului, mașinile vor fi înlocuite cu unități noi, iar contractul de închiriere va fi reînnoit.

CaseCX210C_3015

„Soluțiile de control Leica Geosystems oferă clienților noștri tehnologie de ultimă oră. Acestea au la bază un program cuprinzător al centrului nostru de Cercetare & Dezvoltare, în care testarea și evaluarea pe utilaje de construcții reprezintă o parte valoroasă a procesului. Am ales să folosim utilaje Case la centrul nostru de testare principal din Danemarca datorită tehnologiei avansate și fiabilității pentru care sunt cunoscute produsele Case. Prin alegerea acestor utilaje, putem efectua teste și câștiga experiență importantă pentru toate soluțiile de control pe care le oferim”, a declarat Sten Kristensen, director al departamentului de management de produs, Leica Geosystems.

Cele patru echipamente au fost livrate către centrul R&D al Leica Geosystems din Odense, Danemarca, unde vor fi folosite într-o varietate de aplicații, asistate de soluții de control 2D și 3D. De asemenea, utilajele vor fi folosite în activități de instruire a clienților Leica Geosystems în întreaga lume. „Această colaborare se înscrie în parteneriatul nostru pe termen lung cu Leica Geosystems, care ne împărtășește viziunea de a oferi mașini de cea mai bună calitate, cu tehnologie avansată, pentru a maximiza eficiența clienților noștri și randamentul investițiilor”, a adăugat Mohamed Abd El Salam, Global Product Marketing Manager pentru Soluții de precizie & Telematică.

MEq
By MEq septembrie 26, 2015 21:36