Parteneriat între Magni și Bobcat

MEq
By MEq decembrie 3, 2020 15:22

Parteneriat între Magni și Bobcat

Magni TH anunță că a semnat un acord OEM cu Bobcat pentru furnizarea către aceștia din urmă de manipulatoare rotative cu braț telescopic. Conform acestui acord, Magni va furniza către Bobcat manipulatoare telescopice rotative cu înălțimi de ridicare cuprinse între 18 și 39 m.

Noua gamă de manipulatoare telescopice rotative este fabricată în unitățile de producție Magni TH. Utilajele vor purta culorile de brand Bobcat, marca Bobcat, precum si cele mai noi tehnologii în termeni de motorizare (motoare Stage V), cabină, confort, siguranță, împreună cu cele mai recente standarde.

Acordul acoperă următoarele piețe: Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină. Fondatorul Magni TH și președintele companiei, Riccardo Magni, a declarat: „Renumele Bobcat în sectorul utilajelor pentru manipularea materialelor și al construcțiilor în întreaga lume, împreună cu experiența mea de 40 de ani în proiectarea și fabricarea de produse inovatoare vor însemna că gama Bobcat pentru manipularea materialelor va fi recunoscută mai mult pentru forța sa. Pentru Magni TH, acesta este un pas inainte pentru creșterea și consolidarea prezenței sale pe piețele globale, confirmând poziția sa de lider în segmentul manipulatoarelor telescopice rotative.”

Cu o nouă unitate de producție de 35.000 m2, situată in Castelfranco Emilia, lângă Modena – care se alatură fabricii existente de 6000 m2 -, Magni TH va avea capacitatea de a produce 3500 de manipulatoare rotative pe an.

Celebrul producător de utilaje compacte, fondat în 1947, a ales Magni ca partener de utilaje pentru segmentul de construcții datorită noii sale game de manipulatoare telescopice rotative, pe care a lansat-o pe piață începând cu 2 decembrie. Pornind de la filozofia „Next is Now”, Bobcat a anunțat o nouă dezvoltare importantă pe piața utilajelor de manipulare. Noua gamă de manipulatoare rotative Bobcat include zece modele compatibile cu standardul european Stage V, cu înălțimi de ridicare de la 18 la 39 m și capacități de ridicare de la 4 la 7 t. Acestora li se vor adăuga alte patru modele cu motor Stage IIIA, pregătite pentru piețele din Orientul Mijlociu, Africa și regiunile Rusia / CSI, cu înălțimi de ridicare de la 18 la 25 m și capacități de ridicare de la 4 la 6 t.

În ceea ce privește Grupul Magni TH, producția sa de bază este axată pe manipulatoare telescopice rotative, segment in care producătorul italian a dezvoltat o gamă extinsă cu înălțimi de ridicare de la 18 la 51 m și capacități de ridicare de la 4 la 13 t. În afară de aceste utilaje, Magni a mai dezvoltat anul acesta si o gamă completă de manipulatoare fixe, cu înălțimi de ridicare de 8-10-15-19-20-24 m și capacități de ridicare de 5 – 5,5 – 6 t, completându-și oferta pentru sectorul construcțiilor. În ceea ce privește piata AWP (platformelor de lucru la înălțime), pe lângă gama de nacele foarfecă electrice și diesel, Magni a introdus o nouă gamă de AWP telescopice și articulate, cu înălțimi de lucru de la 16 la 30 m, disponibile atât în configurația cu motor diesel, cât și cu acționare electrică.

MEq
By MEq decembrie 3, 2020 15:22