Leica anunță opțiuni de compatibilitate a sistemului 3D machine control cu excavatoarele Caterpillar Next Gen

MEq
By MEq aprilie 4, 2023 13:09

Leica anunță opțiuni de compatibilitate a sistemului 3D machine control cu excavatoarele Caterpillar Next Gen

Story Highlights

  • Leica Geosystems
  • Hexagon
  • 3D machine control
  • excavatoare Caterpillar Next Gen
  • Leica 3D machine control

Related Articles

Leica Geosystems, membră a Hexagon, a anunțat o nouă opțiune pentru utilizatorii de excavatoare Caterpillar Next Gen Hydraulic (NGH) privind utilizarea soluției Leica 3D machine control împreună cu funcțiile Cat Assist.

Pentru a finaliza orice lucrare corect și din prima, antreprenorii civili doresc soluții ușor de utilizat. Prin această cooperare strategică, Leica Geosystems și Caterpillar oferă acum instalarea simplificată a tehnologiei de control al utilajului Leica MC1 3D pe excavatoarele Caterpillar Next Gen 2D.

Interoperabilitatea îmbunătățită va oferi clienților o instalare mai simplă a soluției de control al mașinii Leica MC1 3D ca sistem aftermarket pe excavatoarele standard Caterpillar Next Gen existente. Clienții pot afla despre cerințele minime de compatibilitate a soluțiilor 3D machine control pentru excavatoarele Caterpillar Next Gen 2D la dealerul local Cat. De vânzarea și suportul sistemului de control al mașinii Leica MC1 3D se vor ocupa distribuitorii autorizați Leica Geosystems.

Actualizați fluxurile de lucru cu sistemul avansat 3D machine control
Sistemul de control al mașinii Leica MC1 este conceput pentru a asista operatorul să realizeze cu precizie proiectul planificat. Informațiile de proiect și indicațiile în timp real privind tăierea/umplerea sunt afișate în cabină pe panoul de control Leica MCP80, permițând operatorilor să excaveze eficient conform proiectului de referință. Soluția asigură o precizie mai mare și o satisfacție a operatorului, sporind în același timp productivitatea și sustenabilitatea.

„Tehnologia software și de poziționare GNSS de la Leica Geosystems, împreună cu excavatoarele puternice world-class de la Caterpillar oferă o soluție gata de utilizare (ready-to-use) profesioniștilor din construcții care vor să-și crească productivitatea pe șantier”, a afirmat Rainer Bippen, director OEM la Leica Geosystems.

MEq
By MEq aprilie 4, 2023 13:09