La Munchen, Dressta şi-a prezentat ultimele noutăţi

MEq
By MEq aprilie 29, 2016 17:17

La Munchen, Dressta şi-a prezentat ultimele noutăţi

La expoziţia internaţională din aprilie de la Munchen, Dressta şi-a prezentat gama de produse special concepute pentru industriile minieră, de construcţii, forestieră şi petrolieră (lansare de conducte). Patru noi modele eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil şi-au făcut aici debutul internaţional, printre care noua serie S de buldozere compacte, buldozerul pentru depozite de deşeuri TD-20 şi buldozerul pentru industria extractivă TD-25.

SB-85M Extra este cel mai mare lansator de conducte din portofoliul Dressta şi primul conform cu standardul de emisii Tier 3. Este propulsat de un motor puternic Cummins QSX15 de 410 hp. Dispunând de un sistem de direcție cu 2 viteze și de un braţ de 7,3 m sau de 9 m lungime, cu o capacitate de ridicare de până la 100 t, SB-85 este proiectat pentru a ridica, manipula și manevra conducte de până la 1.4 m în diametru, în cele mai dificile condiții de teren. SB-85M Extra_1

La celălalt capăt al spectrului, Dressta a expus în premieră două modele din noua serie S de buldozere compacte: TD-8 pentru aplicaţii forestiere și TD-9 pentru amenajarea teritoriului. Printre caracteristicile cheie ale noii serii S se pot aminti: motoare diesel Cummins Tier 4 final; o caracteristică Eco-mode ce mărește eficiența consumului de combustibil, fără a sacrifica productivitatea; o cabină nouă, cu 30% mai spațioasă; vizibilitate mai mare cu 15%; display LCD de 16” ce oferă valori ale sistemului în timp real pentru temperaturi, presiuni; joystick-uri ergonomice pentru un control precis și lin. Buldozerele seriei S sunt proiectate pentru a optimiza versatilitatea, capacitatea de control şi precizia nivelării, fiind ușor de transportat.

De asemenea, vizitatorii au putut vedea inovatoarele produse Dressta destinate operaţiunilor din depozitele de deşeuri şi din industria extractivă, buldozerele TD-20 LA şi TD-25R. Echipate cu motoare Cummins Tier 4 final, ambele motoare încorporează caracteristici precum: protecţii pentru cilindrii hidraulici, ventilatoare reversibile, patine ale şenilei autocurăţabile, structuri ranforsate, lame de mare capacitate şi riper pentru aplicaţii grele.

MEq
By MEq aprilie 29, 2016 17:17