Gomaco a prezentat la ConExpo 2017 noul finisor de beton GP4

MEq
By MEq martie 26, 2017 02:19

Gomaco a prezentat la ConExpo 2017 noul finisor de beton GP4

Anul trecut, întâi la World of Concrete, iar apoi la Bauma Munchen, Gomaco a prezentat cu succes revoluționarul finisor de beton GP3, capabil de lăţimi de turnare cu o deschide de până la 9,1 m. A fost primul din noua linie de finisoare Gomaco cu tehnologie de ultimă generație. Anul acesta, la Conexpo-CON/AGG 2017, Gomaco a prezentat următorul finisor din serie, GP4, capabil să lucreze cu o lăţime de până la 12,2 m. Acesta dispune de cele mai recente tehnologii Gomaco, printre care Smart Telescoping Frame, Smart Pivot Arms, Extreme Steering. GP4 a fost doar unul dintre cele 14 utilaje pe care Gomaco le-a expus la târg.

Acesta are un cadru dublu-telescopic pe şenile, cu tehnologii Smart Cylinders şi Smart Telescoping, pentru extinderea precisă a cadrului și o referinţă automată a lățimii, pentru un setup simplu şi precis al direcţiei de deplasare. Cadrul modular al rolelor cu şenile se extinde până la 2,1 m pe fiecare parte, pentru o capacitate totală de telescopare de 4,3 m. GP4 este echipat Smart Pivot Arms pentru poziționarea piciorului, precum și cu tehnologia Smart Track Steering. Are capacități extreme de direcție ce lucrează împreună cu sistemul de control G+, astfel încât acesta ştie fiecare loc şi poziție în care se află șenilele. Totodată, GP4 este ușor de transportat. Operatorul pur și simplu pune finisorul în modul de transport. Sistemul G + este comutat pe „Transport“ pentru un control complet odată ce picioarele sunt aşezate în poziție de transport.

G+ Connect permite tuturor accesoriilor inteligente și sistemelor de orientare ale finisorului Gomaco să fie ușor de conectat. Pur și simplu „conectezi“ un sistem de ghidare 3D, IDBI, TBI (tie bar inserter), PTA (power transition adjuster), GSI (Gomaco Smoothness Indicator) etc. la finisorul de beton GP4. Acesta poate prezenta, de asemenea, ultimele noutăţi în domeniul sistemelor telematice și de diagnosticare de la distanță.

Gomaco Remote Diagnostics (GRD) este utilizat în domeniu de ceva timp și a fost prezentat la Conexpo-CON/AGG 2017. GRD este mai mult decât un sistem telematic, oferind proprietarilor posibilitatea de a vedea cum, când şi unde este utilizat echipamentul. Este o extensie puternică a capacităților existente de service ale Gomaco. GRD transmite setări G+, configurări și istoricul de avarii pentru o diagnosticare imediată și completă. De asemenea, permite actualizări de software, managementul flotei, indicatori de service și multe altele.

Gama completă de echipamente Gomaco prezentată la Conexpo-CON/AGG 2017 a mai inclus finisoare de trotuar de mare producție, ultimele noutăţi în materie de borduri și rigole, tehnologie pentru finisarea punţilor de pod, plasarea și împrăștierea betonului, bariere de protecţie și parapeţi, pavare half-width şi full-width, pavaj cu inserție automată de gujoane, inovații 2D și 3D etc.

MEq
By MEq martie 26, 2017 02:19