La Bauma China, Volvo CE își prezintă portofoliul de produse pentru o infrastructură sustenabilă

MEq
By MEq noiembrie 30, 2018 13:53

La Bauma China, Volvo CE își prezintă portofoliul de produse pentru o infrastructură sustenabilă

În perioada 27 – 30 noiembrie, companiile-soră Volvo Construction Equipment (Volvo CE), Volvo Penta, Volvo Financial Services (VFS) și SDLG își prezintă întreaga linie de echipamente pentru construcții și tehnologiile de vârf, concepute pentru a face față creșterii rapide a infrastructurii din regiune în cel mai durabil mod posibil. Sub tema „Building Tomorrow”, standul din Shanghai New International Expo Center (SNIEC) se adresează unei audiențe de 200.000 de vizitatori pentru a arăta felul în care utilajele, serviciile și rețeaua de dealeri se adaptează unei lumi în continuă schimbare.

Pe un spațiu expozițional interior și exterior ce însumează 300.000 mp, Volvo CE expune 11 utilaje la Bauma China 2018 – de la camioane și excavatoare până la încărcătoare frontale pe roți și finisoare de asfalt –, lansând oficial în premieră pe piața chineză Volvo Services.

Modelul heavy-duty EC950EL are cel mai mare tonaj din gama excavatoarelor Volvo și poate îndeplini o varietate de sarcini cu o rapiditate mai mare. Excavatoarele mini și compact EC18D și ECR25 oferă o performanță de durată, în timp ce încărcătorul frontal L220H de ultimă generație, excavatorul EC220EL și finisorul P7820D au fost construite pentru a respecta standardul național de emisii China IV pentru utilaje mobile non-road. Nou lansat pe piață este și excavatorul compact EC75D, construit special pentru piața chineză, având o stabilitate excelentă și o gamă largă de aplicații. Linia de utilaje este completată de cel mai mare camion rigid Volvo, modelul R100E, pentru toate aplicațiile miniere și de carieră.

Volvo Penta a adus gama de motoare conforme cu viitoarea normă de emisii China IV, care intră în vigoare din ianuarie 2020. Dacă legislația China IV este pusă în aplicare așa cum se spune, platforma de motoare Volvo Penta ce respectă acest standard va acoperi gama de motoare de la 5 la 13 litri, cu opțiuni de putere de la 105 la 405 kW (143-551 hp). Fiecare soluție presupune un motor de înaltă performanță și un sistem de posttratare perfect adaptat (EATS – exhaust aftertreatment system). Volvo Penta demonstrează, de asemenea, modul în care valorifică cea mai recentă tehnologie a Grupului Volvo pentru a furniza și soluții electrificate.

Mai mult, în cadrul show-ului, Volvo prezintă și modul în care clienții de pe piața chineză își pot maximiza timpii de funcționare cu ajutorul noului pachet Volvo Services, care a fost modernizat pentru a oferi suport continuu clienților pe tot parcursul ciclului de viață al utilajului. Cu 34 de oferte de service oferite prin intermediul rețelei de dealeri, pachetul integrat de servicii pentru clienți poate fi personalizat pentru a se potrivi cerințelor individuale. Cu o abordare unitară, conceptul aduce la un loc utilajele și ofertele de service din nouă categorii – incluzand eficiența consumului de combustibil, productivitatea, piese și atașamente – pentru a oferi un pachet complet de soluții.

Soluțiile financiare personalizate oferite de Volvo au fost, de asemenea, incluse în pachetul Volvo Services pentru a oferi clienților acces rapid și ușor la instrumentele financiare. În plus, Volvo Financial Service, prin intermediul platformei WeChat Service, permite gestionarea conturilor, discuții online cu reprezentanții și efectuarea de plăți instant. De asemenea, Volvo CE a lansat un nou centru Customer Experience pentru clienții săi din China pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine gama completă de echipamente și de servicii personalizate.

MEq
By MEq noiembrie 30, 2018 13:53