La Bauma China 2018, Dana a lansat o transmisie Spicer Electrified cu TM4 e-Hub pentru vehicule miniere și de construcții

MEq
By MEq ianuarie 11, 2019 14:48

La Bauma China 2018, Dana a lansat o transmisie Spicer Electrified cu TM4 e-Hub pentru vehicule miniere și de construcții

Dana Incorporated a prezentat transmisia Spicer cu motor electric TM4 e-Hub, un sistem electro-mecanic complet integrat pentru aplicații grele miniere și de construcții care valorifică portofoliul de vârf al producătorului în termeni de tehnologii de electrificare a vehiculelor.

Concepută pentru camioane miniere subterane, încărcătoare pe roți mari și stivuitoare reach stackers, această transmisie e-Hub integrează într-un singur pachet tehnologia dovedită a axelor Spicer, modelele de transmisii planetare Brevini, tehnologia motorului electric TM4 și expertiza avansată de control a producatorului Dana, oferind eficiență, fiabilitate și performanță.

Aflată în prezent în teste de teren de pre-producție la producătorii de vehicule, transmisia e-Hub este programată să fie pregătită pentru producție până la sfârșitul lui 2019.
„Măsura supremă a tehnologiilor hibride și electrice este capacitatea lor de a satisface așteptările riguroase de performanță ale vehiculelor off-road pe șantier”, a declarat Christophe Dominiak, șef de tehnologie pentru Dana. „Această transmisie e-Hub ilustrează rapiditatea și eficiența cu care Dana a valorificat strategia noastră de a produce soluții de propulsie hibridă și electrică ce operează în cele mai dure medii de lucru, oriunde în lume”.

MEq
By MEq ianuarie 11, 2019 14:48