MANN-FILTER a prezentat un nou produs de monitorizare a filtrelor de aer

MEq
By MEq decembrie 14, 2017 18:49

MANN-FILTER a prezentat un nou produs de monitorizare a filtrelor de aer

Luna trecută, la Agritechnica (în Hanovra), MANN+HUMMEL a prezentat noul produs digital Senzit. Folosind senzori inovatori, Senzit oferă în timp real date despre starea filtrelor de aer ale utilajelor agricole și de construcții, apoi transmite rezultatele către dispozitivul mobil al utilizatorului. Dispozitivul inteligent oferă valoare adăugată utilizatorilor prin afișarea stării de încărcare a filtrului de aer, precum și a duratei de viață rămase sau ale orelor de funcționare ale mașinii. Este convenabil, economisește timp, reduce costurile de întreținere, protejează motorul și face posibilă utilizarea filtrului de aer la capacitate maximă.

Dispozitivul smart va fi disponibil din vara lui 2018 pentru vehicule utilizate în agricultură, construcții și industria minieră. Senzit va fi potrivit pentru uz în orice tip de teren, chiar și în condiții cu mult praf.
Senzit dispune de mai mulți senzori inteligenți și robuști pentru a înregistra starea de încărcare a filtrului de aer. Aceste date sunt transmise continuu către cloud-ul MANN+HUMMEL și sunt analizate în timp real. Modificările condițiilor ambientale, precum o schimbare bruscă a vremii, pot fi incluse în analiză. Datele de măsurare împreună cu o prognoză individuală pentru durata de viață a filtrului de aer sunt transmise wireless pe telefonul mobil al utilizatorului sau pe portalul web Senzit.

O aplicație mobilă, într-un format ușor de înțeles, oferă utilizatorilor acces la statusul filtrului de aer, precum și la alte date. Utilizatorilor le sunt prezentate orele de funcționare (timpul de funcționare al mașinii) pentru fiecare vehicul conectat în rețea. Astfel, ei pot folosi aceste informații pentru a planifica întreținerea elementelor de filtrare și a altor componente ale mașinii. Acest lucru este mult mai precis decât un calcul bazat pe numărul de kilometri.

„Datorită dispozitivului Senzit, nu mai este necesară inspectarea manuală a filtrului de aer pentru a determina gradul de contaminare. Noul nostru dispozitiv inteligent face posibilă planificarea în avans a întreținerii, reduce timpii de nefuncționare ai mașinii, protejează motorul vehiculului și previne înlocuirile inutile ale filtrului”, spune Andreas Scope, project manager la MANN+HUMMEL. Aplicația Senzit poate fi descărcată gratuit pentru Android de pe Google Playstore și pentru iOS de pe Apple App Store.

MEq
By MEq decembrie 14, 2017 18:49