Komatsu lansează noul miniexcavator electric PC33E-6

MEq
By MEq iulie 24, 2023 15:39

Komatsu lansează noul miniexcavator electric PC33E-6

Komatsu Europe anunță cea mai recentă inovație: PC33E-6, un nou miniexcavator electric de 3 tone, cu baterie litiu-ion. Conceput pentru a stabili noi standarde în operarea fără emisii de carbon, cu performanțe și caracteristici de siguranță ridicate, acest nou miniexcavator deschide calea către un viitor mai curat.

Având la bază experiența Komatsu pe peste un secol în proiectare, dezvoltare și producție, PC33E-6 arată angajamentul producătorului japonez pentru un viitor sustenabil. Komatsu consideră introducerea pe piață a acestui nou model electric drept o rampă de lansare pentru dezvoltarea unei piețe pentru utilajele electrice mici de construcții. Totodată, e parte a inițiativei globale a Komatsu de a atinge neutralitatea emisiilor de carbon până în 2050. PC33E-6 poate economisi anual mai mult decât propria sa masă în termeni de emisii de CO2, comparativ cu produsele convenționale cu motoare diesel, fără a compromite performanța sau siguranța.

„PC33E-6 dispune de baterii de mare capacitate și de o putere electrică ce le permite clienților să lucreze non-stop pe durata unei ture complete, înainte de a fi nevoiți să reîncarce. Datorită unui sistem de încărcare rapid, timpul de imobilizare este redus semnificativ, permițând creșterea productivității și eficienței pe șantier”, a spus Emanuele Viel, Group Manager Utility.

Komatsu PC33E-6 vine echipat cu programul de asistență pentru clienți E-support. Acest pachet cuprinzător include un plan de întreținere gratuit de 3 ani, garanție completă a utilajului, precum și o garanție de 5 ani pentru piese, care acoperă în mod specific noile componente de mare valoare ale grupului motopropulsor electric – toate la zero costuri suplimentare. Miniexcavatorul PC33E-6 nu reprezintă doar o schimbare de paradigmă în tehnologia cu zero emisii, ci poartă și ADN-ul inconfundabil al Komatsu, cu un aspect atractiv.

MEq
By MEq iulie 24, 2023 15:39