Kobelco introduce in Europa primul mini-excavator cu tehnologia iNDr

MEq
By MEq iulie 15, 2014 14:29

Kobelco introduce in Europa primul mini-excavator cu tehnologia iNDr

Story Highlights

  • Primul mini-excavator Kobelco pe piața europeană, dotat cu tehnologia japoneză iNDr (integrated Noise & Dust reduction)

Related Articles

Kobelco a anunțat introducerea pe piața europeană a primului său mini-excavator dotat cu tehnologia japoneză iNDr (integrated Noise & Dust reduction). Pentru prima dată introdusă pe clasa SR a echipamentelor pentru construcții Kobelco, această metodă superioară de filtrare a prafului, combinată cu răcirea motorului, este prietenoasă cu mediul și reduce zgomotul motorului, ceea ce face ca modelul SK55SRX să fie perfect pentru lucrări în mediul urban.

Extinderea gamei de echipamente Kobelco în Europa continuă odată cu introducerea acestui nou mini-excavator de 5 tone. SK55SRX prezintă numeroase inovații tehnologice menite să îmbunătățească eficiența lucrului și să reducă costurile de operare.
SK55SRX este acționat de un motor diesel Yanmar de 2.189 cc și este foarte eficient în ce privește consumul, chiar și atunci când e nevoie de niveluri ridicate ale puterii și cuplului (28.3 kW/131 Nm). O economie de combustibil de 23%, față de modelul anterior din clasă, poate fi obținută atunci când echipamentul lucrează în modul „energy saving” S-mode.

MEq
By MEq iulie 15, 2014 14:29