Kobelco, în premieră la SaMoTer 2017

MEq
By MEq februarie 10, 2017 13:57

Kobelco, în premieră la SaMoTer 2017

Kobelco Construction Machinery va participa anul acesta pentru prima dată la târgul SaMoTer, în perioada 22-25 februarie, la Verona. Este prima expoziţie majoră în cadrul căreia Kobelco îşi prezintă produsele pe piaţa italiană.

Cererea pentru miniexcavatoare şi utilaje de clasă mare în Italia este în creştere, în ultimii trei ani, iar gama Kobelco extinsă de excavaatoare de înaltă performanță acoperă ambele categorii, de la utilaje mici short radius, de 1 tonă, destinate lucrărilor pe şantiere mici, şi până la modelele mai mari pentru exploatări de suprafaţă şi şantiere mari. Astfel, producătorul japonez va expune mai multe modele de excavatoare, inclusiv SK180N-10, care îşi face debutul pe piaţa europeană la acest târg.
Noul SK180N-10 vine cu performanţe remarcabile de operare şi de eficiență a consumului, fiind ideal în zone izolate, cu condiţii de lucru aspre. Şasiul îngust al utilajului, de doar 2500 mm, îl face uşor de transportat.

„Operatorii şi clienţii deopotrivă şi-au manifestat deja interesul pentru excavatoarele SK180LC-10 şi SK180N-10, datorită performanțelor lor de lucru şi economiei de combustibil. Să nu uităm nici renumele pe care îl are Kobelco pentru fiabilitate – într-o clasă de utilaje care se dovedește a fi foarte populară în medii dure de lucru. În cazul excavatorului SK180N-10, șasiul îngust înseamnă că logistica în anumite țări este mult mai ușor de rezolvat – ceea ce îl face o alegere ideală în clasa sa, datorită capacității de a lucra în mai multe locații”, a declarat Peter Stuijt, Product Marketing Manager.

MEq
By MEq februarie 10, 2017 13:57