Kobelco e gata pentru Intermat 2018

MEq
By MEq martie 21, 2018 21:53

Kobelco e gata pentru Intermat 2018

După încă un an de creștere, cu noi lansări de modele de utilaje și numirea câtorva dealeri autorizați în Franța și în teritoriile asociate, Kobelco va fi prezentă, în aprilie, la Intermat, eveniment ce va fi o oportunitate perfectă pentru a-și etala oferta de utilaje.

Standul KCME va avea în centrul atenției versatilul excavator pentru demolări SK400DLC-10. Noul model include doveditul sistem NEXT pentru aplicații de demolare la înălțime sau demolări de fundații, ce oferă o soluție sigură și rapidă pentru asamblarea/demontarea segmentelor de braț și pentru mentenanță, asigurând ușurința transportului între șantiere, cu costuri reduse.

De asemenea, Kobelco va expune și modelul SK210HLC-10 Hybrid – primul excavator din lume cu alimentare de la baterii lithium-ion. Lansat în 2017, acesta are unul dintre cele mai avansate sisteme tehnologice dintre toate excavatoarele hibrid actuale de pe piața europeană, fiind apreciat pentru abilitatea sa excepțională de a crește nivelurile de productivitate, reducând totodată costurile de operare.

Alături de cele două se va regăsi și performantul ED160BR-5 Blade Runner. Modelul inițial ED160BR-3 și-a câștigat reputația ca utilaj „dual-purpose” ce servește atât pentru excavare, cât și pentru împingerea pământului cu lama frontală. Noul ED160BR-5 duce mai departe moștenirea modelului inițial printr-o creștere a eficienței de lucru și o îmbunătățire a consumului de combustibil.

În cealaltă parte a spectrului, Kobelco își va expune cel mai mare excavator convențional pentru lucrări terasiere și de construcții, precum și modelele supercompacte SK08 și SK10SR-2 – care sunt cele mai mici excavatoare mini din portofoliul constructorului japonez. Lista prezențelor este completată de numeroase alte modele, fiind încheiata de macaraua hidraulică pe șenile cu braț cu zăbrele CKE900G-2, din clasa de 90 t.

MEq
By MEq martie 21, 2018 21:53