Noutăți în portofoliul Jungheinrich

MEq
By MEq aprilie 11, 2022 09:34

Noutăți în portofoliul Jungheinrich

Story Highlights

  • Jungheinrich
  • sistem de tren cu remorcher LiftLiner
  • tractoare electrice Jungheinrich cu post de operare cu platformă seria EZS
  • LiftLiner tugger train system
  • Jungheinrich electric tow tractors
  • LiftLiner trailer system
  • intralogistica

Related Articles

Jungheinrich își extinde portofoliul de produse cu sistemul LiftLiner de tren cu remorcher, care permite încărcarea și descărcarea cărucioarelor din ambele părți. În acest scop, Jungheinrich va coopera cu K.Hartwall, o companie finlandeză de soluții logistice globale, cu mulți ani de experiență în furnizarea de echipamente de transport.

La tractoarele electrice Jungheinrich cu post de operare cu platformă din seriile 1, 3 și 5 EZS cu sistemul de remorcă LiftLiner pot fi cuplate cu până la opt cărucioare. „Sistemul cu echipament de tractare este o soluție inovatoare și eficientă de remorcher, cu un design incomparabil de compact”, spune Matthias Maurin, șeful segmentului de produse pentru remorcare de la Jungheinrich. Direcția patentată oferă o rază de viraj strânsă și o manevrabilitate excelentă. Siguranța ridicată și ergonomia în timpul utilizării sunt caracteristici-cheie ale sistemului.

Tehnologia specială de înclinare LiftLiner face posibilă încărcarea și descărcarea în mod ergonomic a cărucioarelor pe ambele părți. Cu funcționalitatea unică trenurilor cu remorcher, furnizarea de producție flexibilă și eficientă poate fi implementată în companiile de orice dimensiune. Soluția se dovedește, de asemenea, avantajoasă și în sectoarele de logistică și expediere. „Soluția simplă, ușor de utilizat, ajută la eficientizarea proceselor și reduce semnificativ costurile”, spune Maurin. „Transporturile multiple reduc semnificativ numărul de personal și vehicule.”

În total, clienții europeni pot alege din patru dimensiuni diferite ale LiftLiner, în care pot încăpea atât paleți industriali, cât și europaleți. Pot fi transportate unități de încărcare cu o masă de până la 1.000 kg. În același timp, trenurile cu remorcher permit în continuare dezvoltarea consecventă a soluțiilor complet automatizate. Opțional, LiftLiner poate fi tractat și de tractorul automatizat Jungheinrich EZS 350a. Pe lângă creșterea eficienței, trenurile LiftLiner cu remorcher oferă un avantaj ecologic clar prin reducerea consumului total de energie, datorită grupării transportului și evitarii curselor goale, deoarece trenurile sunt operate în mare parte în modul Milk Run.

K.Hartwall Oy Ab este un specialist global în transportoare, având sediul și centrul de inovare în Söderkulla, Finlanda, birouri de vânzări în 20 de țări și clienți în 65 de țări. De aproape 100 de ani, K.Hartwall modelează viitorul logisticii prin soluții inovatoare. Compania s-a concentrat pe industriile de logistică, retail și expediere, precum și pe industria automotive.

MEq
By MEq aprilie 11, 2022 09:34