John Deere introduce opțiunea Extenden Boom pentru harvesterele pe șenile din seria 800MH

MEq
By MEq noiembrie 20, 2017 19:35

John Deere introduce opțiunea Extenden Boom pentru harvesterele pe șenile din seria 800MH

John Deere a anunțat o nouă opțiune de braț extins pentru seria 800MH de harvestere pe șenile. Cu un design influențat de feedback-ul primit din partea clienților, noul braț extins oferă o rază mai mare de acoperire, minimizând numărul mișcărilor de tăiere.

„Odată cu adăugarea opțiunii de braț extins, suntem în măsură să satisfacem nevoile clienților care solicită o rază mai mare, ajutându-i să fie mai eficienți în pădure”, a declarat Jim O’Halloran, product marketing manager. „Cu ajutorul brațului extins, operatorii pot recolta suprafețe mai mari, reducând frecvența mișcărilor utilajului, ceea ce este benefic pentru teren, dar și pentru eficiența mașinii.”

Proiectat pentru a fi utilizat cu atașamente mai mici dimensiuni, noul braț atinge o rază de 9,9 metri. În plus, opțiunea include un braț cu vârf îngust, ceea ce îi permite operatorului să ajungă la copacii din plan secund, în aplicații de rărituri. Acest lucru îi ajută pe operatori să reducă la minimum deteriorarea copacilor care sunt recoltați.

MEq
By MEq noiembrie 20, 2017 19:35