John Deere Forestry are un nou distribuitor în Portugalia

MEq
By MEq mai 27, 2022 19:21

John Deere Forestry are un nou distribuitor în Portugalia

Story Highlights

  • John Deere Forestry
  • utilaje forestiere John Deere
  • dealer John Deere Forestry
  • Moviter Equipamentos

Related Articles

John Deere își consolidează service-ul pentru clienți prin numirea unui nou dealer în Portugalia, ce dispune de cinci locații de vânzări și service. Compania Moviter Equipamentos S.A este deja dealer oficial pentru utilaje de construcții John Deere, precum și pentru produsele Wirtgen și Waratah.

Cu sediul în Leiria, pe coasta de est a Portugaliei, compania Moviter Equipamentos S.A. este un distribuitor recunoscut pentru portofoliul de utilaje de construcții John Deere, Waratah și Wirtgen. Compania are o reputație excelentă în termeni de servicii de înaltă calitate și suport tehnic pentru clienții. Începând cu 1 iunie, compania va deservi și clienții de utilaje forestiere John Deere din Portugalia.

Moviter Equipamentos S.A are cinci locații de vânzări și service în Portugalia (Leiria, Lisabona, Porto, Évora și Funchal) și experiență în Africa. „Proximitatea față de clienți este importantă pentru compania noastră. Experiența noastră în calitate de distribuitor de utilaje de construcții John Deere și Wirtgen Group ne califică să reprezentăm produsele John Deere Forestry în Portugalia. Pentru a deservi mai bine clienții, dorim să lucrăm cu cele mai bune mărci și ne dezvoltăm în mod constant serviciile și pregătirea tehnică”, a spus Arnaldo Sapinho, Managing Director și membru al board-ului administrativ al Moviter Equipamentos S.A.

„Cu o experiență solidă în deservirea clienților de utilaje grele și forestiere și cu personal tehnic instruit, Moviter Equipamentos S.A este bine poziționată și gata să sprijine clienții forestieri din Portugalia”, a adăugat Sami Kulmala, manager Dealer Sales and Channel Development, John Deere Forestry.

MEq
By MEq mai 27, 2022 19:21