IVECO își reînnoiește gama de produse și servicii

MEq
By MEq noiembrie 16, 2023 17:58

IVECO își reînnoiește gama de produse și servicii

IVECO a prezentat dealerilor, partenerilor, clienților și presei internaționale reînnoirea întregii game de produse și servicii, în cadrul lansării desfășurate la Barcelona, Spania. Tema evenimentului, „FII SCHIMBAREA / BE THE CHANGE”, este o invitație de a fi alături de IVECO pe drumul schimbării, pentru a câștiga în fața provocărilor viitorului.

În ultimii patru ani, brandul și-a dedicat energia și resursele pentru a anticipa evoluția rapidă a pieței. A investit masiv în reînnoirea produselor sale, ținând cont de nevoile și așteptările clienților, accelerând inovația prin parteneriate cu cei mai buni jucători din industrie.

IVECO a dezvoltat o gamă de produse cu multiple tipuri de propulsie pentru a oferi clienților soluții durabile și profitabile, potrivite pentru orice nevoie de afaceri. A accelerat dezvoltarea ofertei sale de vehicule electrice și a înființat un centru de producție în Ulm, Germania, unde produce integral primul camion IVECO heavy-duty electric.
IVECO își reînnoiește gama de produse și servicii

S-a conectat mai mult la afacerile clienților prin construirea unui ecosistem de 360 de grade în jurul vehiculelor și cerințelor acestora, făcând un pas înainte în strategia sa de „servitizare”. Într-o industrie extrem de dinamică, IVECO a evoluat rapid pentru a deveni partenerul de încredere al clienților săi, sprijinindu-i în abordarea schimbării și depășirea cu succes a provocărilor acesteia.

Luca Sra, Președinte Truck Business Unit, Iveco Group, a declarat: „Lupta pentru schimbare este un job full-time, căruia, în ultimii patru ani, i-am dedicat toate resursele. În 2019, am început o nouă călătorie, conducând o evoluție profundă în IVECO, mereu cu ochii ațintiți asupra clienților, adaptându-ne nevoilor lor pe toată durata de viață a vehiculului, dar și dincolo de aceasta.

Am muncit din greu și într-un ritm acerb, recunoscători pentru încrederea pe care clienții au avut-o în noi, iar astăzi deschidem un nou capitol în istoria noastră. Odată cu lansarea gamei complete a anului 2024, ne arătăm puterea de a merge mai departe fără teamă și de a sta alături de clienții noștri, susținându-i cu un ecosistem de mobilitate 360 de grade, o tehnologie care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, pe toate segmentele, și cu cea mai extinsă ofertă de servicii.”

IVECO își reînnoiește gama de produse și serviciiO gamă de ultimă generație, multi-energie
Pentru prima dată în istoria sa, IVECO și-a reînnoit întreaga sa gamă de produse printr-o investiție de 1 miliard de euro. În dezvoltarea acestei game de ultimă generație, IVECO s-a concentrat pe patru piloni: productivitate în afaceri, experiența șoferului, sustenabilitate și conectivitate.

Noile caracteristici și inovațiile construite în jurul clienților, cu scopul de a asigura confortul și starea de bine a șoferilor, acoperă toate sistemele vehiculelor. Îmbunătățirile variază de la propulsie (introducerea unui motor de ultimă generație în segmentul greu) și ergonomie (prin adoptarea funcționalităților centrate pe șofer și auto) la interfața avansată om-mașină (cu o tehnologie îmbunătățită la bord, pentru o conducere mai sigură).

Ghidat de principiul potrivit căruia tehnologia trebuie să se adapteze misiunii și să atingă obiectivele acesteia, IVECO a dezvoltat versiuni electrice ale gamelor sale ușoare și grele, continuând, în același timp, să-și îmbunătățească vehiculele cu motor cu ardere internă, inclusiv cele pe gaz natural, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Cea mai extinsă ofertă de servicii pentru soluții complete de mobilitate
IVECO își completează oferta de vehicule cu un ecosistem de soluții în evoluție rapidă – IVECO Services – conceput pentru a sprijini clienții în gestionarea ușoară și eficientă a vehiculelor sau a parcului auto, pentru a reduce costul total de proprietate și pentru a asigura profitabilitatea afacerii lor.

Oferta include și servicii dezvoltate pentru a ușura viața șoferilor, îmbunătățindu-le confortul și siguranța. IVECO susține tranziția clienților săi către mobilitatea Zero Emisii, cu eMobility, servicii special create pentru a facilita trecerea la vehiculele electrice, crescând productivitatea, reducând Costul Total de Proprietate (TCO) și maximizând autonomia și eficiența energetică a vehiculului. IVECO Capital oferă clienților o soluție financiară cuprinzătoare pentru vehiculele electrice, precum și pentru toată gama IVECO.

<img src="https://mequipment.ro/wp-content/uploads/2023/11/IVECO-FULL-RANGE-2024.png" alt="IVECO își reînnoiește gama de produse și servicii " width="700" height="248" class="alignright size-full wp-image-20940" />Noul logo IVECO: un puternic simbol al schimbării
IVECO a marcat deschiderea unui nou capitol în istoria sa – punctul culminant al unei călătorii începute acum 48 de ani – prin dezvăluirea unei noi identități ce semnifică schimbarea. Noul logo negru, drept, impunător, exprimă dinamismul și inovația. El menține, în același timp, o legătură cu istoria brandului, redată prin fulgerul de lumină albastră – punct de joncțiune între istoria IVECO și noul său viitor energetic.

Noua identitate de brand, care ilustrează felul în care IVECO se pune în slujba unei societăți moderne, în continuă schimbare, menținând în același timp o legătură puternică cu rădăcinile sale puternice, va acompania evoluția produselor și serviciilor IVECO în anii următori.

MEq
By MEq noiembrie 16, 2023 17:58